Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Potwory
tH.:
No dobra, ale w niektórych przypadkach ewientnie przesadzono. Wystarczy popatrzeć na skrynszoty z ujęciem Troli. W ogóle nie podobne do tych z poprzednich części. Zaczynam się zastanawiać nad tym, czy Gothic3 ma być kontynuacją czy całkiem nową grą lekko opartą o fabułę poprzednich części.
Mediv:
Nosorożce są pewnie po to, żeby przedstawić działanie potworów w grupie. Co innego walczyć pojedyńczo, a co innego z całym stadem.
Dragosani:
O trollu nawt nie wspomą bo jego wyglad jest delikatnie mówiąc do dupy. A co do tych nosaczy to przeciez może wcale nie bedzie trza z nimi walczyć, mogą być tak agresywne jak owce.
Casano:
Hmm potwory, dla mnie oczywście robią pozytywne wrażenie. Może oczekiwałem troche czegoś innego, ale z drugiej strony prezentują dobry poziom. Są dobre graficzne, może nawet za bardzo. Nie pozostaje nam teraz nic innego niż czekac aż będziemy z nimi toczyć liczne boje.
Nemek:
po 1.Trolle wyglądają paskudnie!
po 2.Orkowie wyglądają śmiesznie z tymi małymi główkami.
po 3.Do gothica 3 ma być wprowadzone sporo neutralnych zwierząt, które mają ZWIEKSZAĂ realizm. Powiedzcie mi czy naturalne jest chodzenie i nawalanie we wszystko co się rusza??Nosorożce, barrany i nawet motyle(!) są elementem świata co ma tylko sprawić nam przyjemność obcowania z "żywym" światem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej