Tawerna Gothic > Serwis
Poszukiwani chętni
DODO:
--- Cytuj ---Miło by było, gdyby zgłosiły się osoby, które uprzednio zajmowały się czytaniem opowiadań i ich wyborem (Arthas; DODO).
--- Koniec cytatu ---
Z przyjemnością podejmę się tego zadania. Poprzednim razem czytanie opowiadań zajęło mi sporo czasu lecz niektóre z nich były naprawdę niezłe. Chętnie poczytam nowe i ocenię według własnej oceny.
Arthas:
Ja również z chęcią zajmę się oceną i lekturą nowych prac, które zagościły na forum. Ostatnio nie mam zbyt wiele czasu, ale zbliża się wolne, więc powinienem znaleźć kilka chwil na wyłonienie najlepszej piątki.
Boba Fett:
Me serce raduje się widząc, że poprzedni jurorzy zgłosili się ponownie, by czytać taki nawał prac literackich i wybrać spośród nich te najlepsze.
Cóż, a więc mamy już trójkę. Pozostali chętni mają czas do jutra - czyli gdy przyjdę do domu po napisaniu egzaminu gimnazjalnego (część humansityczna), nabór zostanie zamknięty.
Data zakończenia czytania prac jest jeszcze nieokreślona.
A tak na uboczu do naszych modów.
Uprzednio nie wszystkie Wasze typy zostały wybrane, więc w takim razie MOÂŻECIE je jeszcze raz wytypować do kolejnej szczęśliwej piątki.
Dairin:
Witam :) Ja także chciałabym się zgłosić do oceny opowiadań :)
momo:
Ostatni gwizdek, ale ja też chciałbym się zgłosić do oceny opowiadań. Mam nadzieję że się wyrobie. ;]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej