Tawerna Gothic > Serwis
Poszukiwani chętni
Arthas:
Chciałem potwierdzić swoje zgłoszenie, jeśli chodzi o korektę prac wymienionych wyżej przez Bobę.
W zasadzie, mniej więcej zakończyłem już poprawę opowiadań i wysłałem je do twórcy i pomysłodawcy całego projektu(BF oczywiście). Mam nadzieję, że cała piątka opowiadań wkrótce zawitają w postaci działu na stronie.
Boba Fett:
A więc wreszcie udało się doprowadzić do końca ten projekt.
W dzień świąt Bożego Narodzenia, pan admin - IsentoR, zamieścił na stronie głownej dział, w którym będzie można ujrzeć wybraną piątkę, która jest wolna od błędów za sprawą pana Arthasa. Nasz super moderator zrobił do nich także bardzo dobre opisy, by każdy gość mógł się oreintować, czego może się spodziewać po danej pracy.
Jeszcze raz dziękuję za współpracę. Wypada mi żczyć wesołych świąt oraz chęci do pisania kolejnych dzieł.*
Pozdrawiam
ÂŁukasz ,,Boba Fett" Majewski
*O tak, na pewno będą kolejne wybory. W końcu jak pisałem wcześniej: na stronie w swoim czasie będzie widnieć 10 dzieł literackich związanych z Gothic'iem. A więc wysilcie swoją wyobraźnię i piszcie, bowiem następne wybory odbędą się dopiero wtedy, gdy tych prac przybędzie.
Dodam jeszcze, że z pewnością wszystkie opowiadania nie są w całości wolne od błędów i mogą zdarzyć się w nich jakieś błędy interpunkcyjne czy innego rodzaju byki. Starałem się by były one mniej więcej bezbłędne, ale nie jestem nieomylny. [Arthas]
Boba Fett:
--- Cytuj ---*O tak, na pewno będą kolejne wybory. W końcu jak pisałem wcześniej: na stronie w swoim czasie będzie widnieć 10 dzieł literackich związanych z Gothic'iem.
--- Koniec cytatu ---
Razem z administratorem IsentoRem stwierdziliśmy, że nadszedł już czas, by na stronę dodać kolejne pięć prac literackich, które mają związek ze światem Gothica.
--- Cytuj ---Jak w tytule tematu, są poszukiwane minimum dwie osoby, które przeczytałyby wszystkie opowiadania, których akcja dzieje się w świecie Gothica. Ze wszystkich dzieł dwóch chętnych wybierze 5 opowiadań, które według nich są NAJLEPSZE i godnie reprezentowałyby stronę.
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście należy pominąć prace, które zostały już wykorzystane i wstawione na stronę.
--- Cytuj ---Ps. Miło by było, gdyby zgłosiły się osoby, które same piszą opowiadania. Wtedy po prostu mamy większą pewność co do ich wyboru.
--- Koniec cytatu ---
Miło by było, gdyby zgłosiły się osoby, które uprzednio zajmowały się czytaniem opowiadań i ich wyborem (Arthas; DODO).
Ale dla tych, którzy są zainteresowani...
Nie będę tolerował osób, które się zgłoszą i po prostu oleją sobie sprawę, jak przyjdzie co do czego (tacy userzy poniosą odpowiednie konsekwencje, dlatego radzę się zastanowić, zanim się tu odpisze). Praca, którą zaczniecie (tj. czytanie wszystkich prac na forum) ma zostać skończona. Radzę także patrzeć na krytyki user'ów, gdyż to bardzo uprości Wam sprawę podczas wyboru (jeżeli jakaś praca miała średnią ocen 5 lub mniej, to po prostu takiego opowiadania już nie czytajcie, zajmijcie się kolejnym). Dodatkowo nie czytajcie prac, które nie są skończone.
A więc zapraszam chętnych.
Jeżeli ktoś chce zaistnieć w znaczący sposób na tym forum i czegoś się ,,dorobić", to właśnie jest ku temu okazja. Takim sposobem dowiemy się, kto jest odpowiedzialny i na kogo można w razie czego liczyć.
Pozdrawiam
<-[ChE]-> Predator
Kozłow:
Ja bym sie mógł zgłosić. Ale zająłbym się tym dopiero po 24 kwietnia, bo są egzaminy. Sam psizę opowiadanie Bitwa o Geldern, ale za względów czasowych dawno nie pisałem. ale jakby przyszło co do czego to mogę się zgłosić.
Boba Fett:
--- Cytuj ---Ja bym sie mógł zgłosić. Ale zająłbym się tym dopiero po 24 kwietnia, bo są egzaminy.
--- Koniec cytatu ---
Nie sprawy. Twój ,,współpracownik" także zacznie to przedwsięzięcie z lekkim opóźnieniem, więc nic się nie stanie. Ale ostrzegam - jeżeli w to wchodzisz, to spodziewam się od Ciebie odpowiedzialności, która przekłada się na to, że wykonasz robotę do końca.
Jeszcze jacyś chętni? Na razie mamy dwóch.
Ps Dla ciekawych - zabieram się za pisanie 4 rozdziału ,,Samotnego ÂŁowcy". Cóż, jednakże sama praca liczyć ma razem 5 rozdziałów, a co z tym idzie, nie będzie Wam dane przymusowe przeczytanie go. =P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej