Tawerna Gothic > Serwis

Poszukiwani chętni

(1/7) > >>

Boba Fett:
A więc uznam, że pomysł odnośnie opowiadań na stronie został zaakceptowany. Jeżeli nie, proszę adminów o odpowiedź tutaj (edit: zostało jednak zatwierdzone).

A więc do rzeczy.
Jak w tytule tematu, są poszukiwane minimum dwie osoby, które przeczytałyby wszystkie opowiadania, których akcja dzieje się w świecie Gothica. Ze wszystkich dzieł dwóch chętnych wybierze 5 (w późniejszym czasie, gdy tych opek przybędzie zostanie wybranych kolejnych 5) opowiadań, które według nich są NAJLEPSZE i godnie reprezentowałyby stronę.

A więc czekam na zgłoszenia chętnych.  

Ps. Miło by było, gdyby zgłosiły się osoby, które same piszą opowiadania. Wtedy po prostu mamy większą pewność co do ich wyboru.

Pozdrawiam

Solitary Predator from Mandaloria

Elanor:
Chętnie przeczytam opowiadania chociaż sama nie tworzę. Poza tym przyda się opinia osoby ,która bardzo dobrze zna Gothica oraz ma zmysł artystyczny.

Arthas:
Ja również jestem skory podjąć to zadanie. Już wcześniej wspominałeś i sugerowałeś, bym oceniał i sprawdzał opowiadania i prace napisane przez forumowiczów, więc również zgłaszam się.

Corax:
Moze zechcecie podpiąć pod to... dziennikarza, gazeciarza i osobe która sama co nieco coś tam nie zobowiazująco pisze?

Boba Fett:

--- Cytuj ---Moze zechcecie podpiąć pod to... dziennikarza, gazeciarza i osobe która sama co nieco coś tam nie zobowiazująco pisze?
--- Koniec cytatu ---
Prosiłbym trochę jaśniej, bo jeśli to jest tak, jak zrozumiałem ten post, to uznałbym to za spam.

Na razie nie widzę kolejnych zgłoszeń. Cóż, szkoda, jestem chyba zmuszony powierzyć to zadanie pani Elanor oraz panu Arthsowi. Bardzo dziękuję wam obojgu za chęć pomocy.
Dalsze informacje co do wybierania prac już niebawem (napiszę tu posta). Wciąż czekam na zgłoszenia (do następnego poniedziałku). A więc jeszcze jest szansa zaciągnięcia się.  

Pozdrawiam

Solitary Hunter

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej