Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Teorie spisku

<< < (3/6) > >>

Airyx:
Teoria spiskowa: Babo to nie zwykły nowicjusz, a magowie nie są tacy święci. Ileż można się modlić i modlić? Tak więc... w dzień wszyscy w klasztorze zachowują się normalnie, ale Babo zostaje wysłany do Khorinis i w Czerwonej Latarni kupuje od Bromora hurtowe ilości róznych fajnych gazetek i szkiców, o tematyce wiadomo jakiej...  Potem w nocy wszyscy magowie schodzą do skarbca w podziemiach klasztoru i tam oddają się jakże przyjemnej lektórze owych dokumentów... Babo też ma w tym swój udział, jako, że to on dostarcza towar. A że nikt nie może się dowiedzieć o niecnych postępkach ,,cnotliwych" wyznawców Innosa, to później Babo trząsł portkami, kiedy nakrył go Igaraz i wykradł mu kolejną dostawę dla Pyrokara, której użył do szantażu. Z tą mroczną stroną życia w klasztorze wiąże się quest, który Babo zleca Bezimiennemu-odzyskanie ,,ważnych dokumentów" od Igaraza.  

Pozdrawiam!

Dementor:
Ja mam tak: Poszukiwacze współpracują z Xardasem wzamian Xardas chroni ich w swoich piwnicach wieży, a oni dają mu prenumeratę Małego Spawacza.
Lord Andre współpracuje z orkami i wzamian za "namówienie" swoich ludzi na otwarcie bramy w GD orkowie przewożą go do Myrtana.

!Rafaello!:
Innos postanowił nagrodzić Lorda Hagena. Wymarzony numer "Jak dbać o ogród" został niestety w Górniczej Dolinie . Postanawia wysłać jakiegoś narwańca, by mu go przyniósł. Wypada na bohatera gry, pod warunkiem że dostanie Oko Innosa, czyli breloczek z bazaru za pięć złotych. Nazywa to jak wiemy "dowodami". Garond jako że nie przeczytał do końca, wysyła Bezimiennego pod pretekstem zbadania "dostaw rudy". Po wykonanej misji Garond oddaje "dowody", i Bezio nareszcie je dostarcza. Po drodze okazuje się, że sam Beliar wysłał Poszukiwaczy, by zdobyli gazetkę. Dalej już wiemy jak to się potoczy - Xardas wchłonie moc  smoka Ożywieńca i będzie miał najbardziej zadbany ogród .

Anv:
Dobra no to i ja oddam się mojej wyobraźni. Więc Serpentes jest tak na prawde Magiem Wody, których jest szpiegiem. Jego zadaniem było podsłuchać Plany Magów Ognia i dowiedzieć się czy ten zapluty Milten wciąż żyje (to on beziemu pomaga w ponownym odzyskaniu mocy Uriziela przy pomocy rudy magów wody). W końcu planuja zrobić wielkie !BUM! i rozwalić Miltena, ch*ja jednego.  

Dingers:
A Wiec Stoimy Sobie W Dworze Irdorath Z Smokiem Ozywiecem Gdy Xardas Wlasnie Sie Teleportowal Mysli Sobie "Chyba Ten Idiota Zalatwil Juz Go" A Tu Niespodzianka Smok I Bazi Zabijaja Xardasa :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej