Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Teorie spisku

(1/6) > >>

Lesterek:
A więc w temacie chodzi o to aby wymyślać różne teorie spisku np. to co przyszło mi do głowy gdy wymyśliłem ten temat
Pyrokar współpracuje z poszukiwaczami oni opętują ludzi którzy mają wstęp do klasztoru a on sprzedaje tym ludzią lekarstwo na opętanie :D później dzielą się kasą. O takie absurdalne połączenia chodzi mi w tym temacie. Fajnie może wyjść.

gorn99:
wchodzimy do kanałów z gildią złodziei, a tam dowiadujemy się że ich przywódcą jest lord Andre, który chce zlikwidować Hagena i przejąć władzę w mieście.

Walar:
Mam pewien absurdalny pomysł  
Bezi z ekipą odpływają na Irdorath. Lord Hagen organizuje wyprawę do Gorniczej Doliny. Tam dogaduje się z orkami i razem napadają na Myrtanę.

ale wymyśliłem

Leviatan:
Ja mam kilka pomysłów, ale przedstawię póki co jeden.
Najemnicy zajmują całe lasy Khorinis, szykują dużą bazę na farmie Onara, sprzymierzają się z wszelkimi bandytami. Po wytrenowaniu wojsk i wyszykowaniu dobrego uzbrojenia przebierają się za farmerów, którzy po przyjściu do Khorinis udają farmerów, którzy uciekli od Akila, Bengara itd. do lasu i nie mogli wyjść ponieważ nie umieli się bronić, ale w końcu zebrali się na odwagę :D :D. No a druga grupka wpływa do portu i mówi, że pochodzą z małej wysepki niedaleko Khorinis. Zaczynają przekabacać na swą stronę złodziejaszków z dzielnicy portowej. Wiedząc, że nie mają szans na walkę w zwarciu mordują w nocy po cichu znane i poważane osobistości Khorinis :D, czyli Hagena, Vatrasa, magów wszelkich, Andre i resztę ważnych, po czym opuszczają Khorinis, co noc przychodząc i mordując kolejnych obywateli, aż Khorinis będzie w rękach najemników i bandytów. Zbierają ekwipunek i ruszają na górniczą dolinę. W dolinie Lee zostawia bandytów, którzy pod przywództwem Dextera odbudowują zamek i obozy a także świątynię śniącego, która od tego momentu posłuży za siedzibę magów. Potem budują statki i ruszają na kontynent, pomagają Rhobarowi w wojnie no i to by było na tyle. A Bezimienny idzie i sprząta po nich.

Ps. No i smoki zabija. :D

Uchiha Sasuke:
J mam taki pomysł  
Garond się wkurzył i postanowił że pomorze orkom zdobyć Khorinis i Myrtane przekonuje paladynów w zamku a jeśli kory odmawia od razu egzekucja każe kowalom wykuć miecze z rudy i daje je orkom  
co o tym sądzicie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej