Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Teorie spisku
Robben:
--- Cytat: Serail w 25 Luty 2008, 17:43:02 ---Nurtuje mnie pewna księga z piwnic klasztoru (ta w której pisze że król w swej naiwności myśli że magowie stworzyli magiczną barierę, aby ochronić pokłady rudy)
Jeżeli tak to jaki był prawdziwy cel stworzenia bariery (może tam było napisane ale zapomniałem)
--- Koniec cytatu ---
By mieć czas, na przygotowanie się do walki z Beliarem, czy coś takiego
--- Cytuj ---kto to napisał, Xardas, a może Pyrokar? Czekam na wasze propozycje
--- Koniec cytatu ---
Może i Xardas, ale kto to może wiedzieć...?
Ciekawy temat. Wymienię trzy pomysły, które mi wpadły do głowy:
- Bezi zabiera swoich przyjaciół na Dwór Irdorath i po dopłynięciu mówi: ,,No panowie! a teraz czas na dwie niespodzianki. Pierwsza - dogadałem się z orkami, druga - zamierzam was zabić. A więc - GIĂCIE'' i Bezi z orkami rzuca się na swoich przyjaciół.
- Bezi zabija smoka-ożywieńca i wraca, a statku już nie ma
- Mówimy Vatrasowi, że Oko Innosa zostało zniszczone przez poszukiwaczy, a Vatras: ,,Wiem, przecierz ja im kazałem''. Bezi jest bez radny.
Mc:
5 rozdziale kiedy niby mamy się pożegnać bezi idzie spać rano wstaje na wyspie nie ma nikogo nawet orków wszyscy po wsiadali w nocy do łódek i statków małych i dużych i popłyneli na podbuj Myrtany razem z orkami a Smok ożywieńiec się wk***ił i poleciał do odnaleść beziego kiedy się dowiaduje że bezi miał popłynąc do niego ale go o
"opuscili wszyscy" wyrusza razem z Smokiem-Ożywieńcem do Myrtany i razem podbijają cały świat niszcząc wszystko i wszystkich bez wyjątku a w trakcie niszczenia żeby było śmieszniej wzywają ÂŚniącego poownie do naszego świata. THE END :).
Damsem:
fajny wątek to ja może tak orkowie napadli na górniczą dolinę bo im się nudziło i chcieli najnowsze wydanie Harrego Pottera część siódma.Ale aktualnie czytał go Garond więc wpadł bezi zabrał książke i spalił.I całe Khorinis,Myrtana,Varant ( tylko nie Nordmar bo oni czytają Kubusia Puchatka ) chcieli go dorwać bo nie znali zakończenia tej książki
Croc:
Dobra a więc Smoki poszły się spotkać i wychodzi z za gór bezi i krzyczy hej smoki moim zdaniem przywódca powinien być Smok ognisty.Chłop dobrze gada . Nie to ja jestem przywódcą.I nagle smoki zaczęły się nawalać aż wszystkie zginęły.To było łatwe powiedział
bezi
Eskel:
Xardas sie dowiaduje ze jego wnukiem jest bezi, synem Gomez a matką beziego Pamela Anderson. Nie wytrzymał tego ze bedzie pradziadkiem bo on twierdzi ze jes na to za mlody ( ma około 123 lat ). A poniewaz nie chcial zeby jego prawnuka zabraly orki przeteleportowal sie do swojej wiezy w GD, stanąl na szczycie i puscil fale smierci. Wykorzyawszy do tej fali dwiesztuki magii znacznie ja powiekszyl rozmiarem, mocą i skala. Zabił smoki orki i nawet paladynów w zamku ( to bylo nie chcacy ). Został bohaterem i przestepca nr 1. Złapali go i wysłali na dwór irdoath myslac ze tak go zgladza. To bylo jego wiezienna wiecznosc - tak mysleli paladyni co go tam wrzucili. Xardas zaprzyjaznil sie ze szkieletami i poszukiwaczami, orkami, jasczuroczlekami i smokami. I odnalazl swojego brata : tego co stał przed wejsciem do smoka ozywienca. Ze smokami gral w karty, ze szkieletami w głowe nozna a z jaszcuroczlekami i orkami bawili sie w nianki. Po 2 tygodniach Xardas nauczyl sie poteznej magii od swojego brata, i smoka ozywienca i poszukiwaczy. Stał sie arcymagiem takim pradziwym który mogłby zabic Beliara ale zapraszal go na kawke bo jakas rownowaga musi byc! w końcu Beliar pomogl mu sie dostac do Khorinis do swojego wnuka i prawnuka. Beliar byl ciekawy jak mocny jet ten Bezi. THE END.
PS
Dla niezorientowanych: szkielet dawal wlasna glowe do grania bo nie bylo pilki. I byl sietnym sedzia.
Używaj opcji edytuj - Tid
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej