Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Błędy w grze

<< < (5/13) > >>

Mr_Achilles:
Witam.

Pomijając to, co wymieniliście do tej pory, to jeszcze:
- Czasami istoty w jaskiniach nie reagują, gdy strzela się do nich z kuszy czy łuku;
- Szkielety czasami znikają i walczę z lewitującą bronią  
- Bywa, że strzelając z kuszy Bezimienny zamiast nałożyć bełt mówi "Jak?" i nic się nie dzieje, mimo, że mam przy sobie bełty;
- Piaskowe Pełzacze w Al Shedim przechodziły sobie przez ściany ruin, tak, jakby ich tam nie było  
I jeszcze inne, których nie kojarzę w tej chwili.

Pozdrawiam.

Sir_William:
Cóż, ten bug jest bardzo śmieszny...

Idźcie do przodu, skoczcie i dobrudźcie się. Teraz bezimienny leci do góry i do przodu... Całkiem niezła zabawa jest kiedy lecisz w powietrzu. Oczywiście jeżeli robimy takowe doświadczenie, dobrze zapatrzeć się jest w kod god mode on.

Pozdarwiam

Isentor:
Bugi to plaga oczywiście prócz rzeczy, które wystąpiły u was ja natrafiłem na:
Bardzo słabe SI NPC, ich ogólna słabość i skłonności samobójcze okrutnie denerwują gracza i psują rozrywkę. Dość często zawieszały mi się postaci nie chcąc iść ze mną dalej siedziały bądź stały sobie w danym miejscu co za tym idzie nie mogłem ukończyć jakiegoś zadania właśnie dzięki takiemu bugowi spaprały mi się 4 questy. Często miałem też dziwny problem z dostarczeniem jakiegoś przedmiotu gdy już go zdobyłem i chciałem dać NPC podczas rozmowy nie pojawiała się taka opcja. Nie omieszkam wspomnieć o białych pasach od których można dostać szału bądź epilepsji. Innych bugów nie pamiętam ponieważ wystąpiło ich aż tyle, że straciłem już rachubę.

El Tofix:
A co mam powiedzieć o nauce wytwarzania trucizn, można sie ich nauczyć w Ben Erai i Lago ale jeśli ją wybrać to tracę tylko 2500 złota. Dobrze że chociaż punkty nauki zostają.

--- Cytat: Disturbed ---To akurat nie jest bug, tylko wina karty graficznej lub sterownika. Mam to samo, posiadam kartę Ati Radeon 9550

--- Koniec cytatu ---

Nie dokońca można się ich pozbyć wyłączając cienie w opcjach. Działa na Radeonie 9550 i 9660 pro ze sterownikami omega bodajże 2.21

Respev:

--- Cytuj ---Nie dokońca można się ich pozbyć wyłączając cienie w opcjach.
--- Koniec cytatu ---
Nie tylko. Można w ogóle zwiększyć detale. Białe pasy to poprostu artefakty, które oznaczają przegrzewanie układu karty. Poprostu karta nie wytrzymuje. Wystarczy zmniejszych ustawienia.

--- Cytuj ---Czasami istoty w jaskiniach nie reagują, gdy strzela się do nich z kuszy czy łuku;
--- Koniec cytatu ---
Na jakiej wersji grasz? Być może posiadasz zagraniczną wersję bez patcha 1.07/1.08. To właśnie one poprawiały AI przeciwników.

--- Cytuj ---   Zacząłem właśnie 'grać magiem' i w Reddock chcąc wykonać zadanie opustoszenia jaskiń wschodnich jest problem... właściwie to nie ma problemu, bo nie ma stworków! Wychodzę sobie na powierzchnie gdzie powinien być pełzacz i... nic. Chodzę sobie po tym kawałku świata i kurcze czegoś mi brakuje... zniknęły gdzieś wszystkie jelonki, zające, wilki, węże itd. !! Nie mam z kim walczyć :/
--- Koniec cytatu ---
Poprostu zacząłeś nową grę podczas gdy grałeś na sejwie, gdzie tą grę ukonczyłeś. Innymi słowy - jeśli przed rozpoczęciem nowej gry, nie wyłączysz Gothic 3, wszystkie postacie i rzeczy, które posiadałeś na poprzednim sejwie, znikną.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej