Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ścieżka i Profesja
BeoWolf:
GI
Scieżka Magii
Mag Wody
i Nekromanta
GII
ÂŚcieżka Magii
Mag Wody
GIII
ÂŚcieżka Magii
Mag Ognia
i Czarny Mag
Garrador:
Hmmm...zagłosowałem na pośrednią bo lubie patrzeć na beziego z czarem w ręku i mieczem z boku.
A poza tym jest też to bardzo miłe (jak dla mnie) bićie nożykiem
A jeśli chodzi o gildie to Paladyn, ponieważ ma taką piękną i lśniącą zbroję.
szczurek7:
Mój wybór?! ÂŚcieżka magii , a profesja Mag Wody
Lubię kontrolować rzeczy "martwe" , oraz zamieniać żywe w martwe ( czyt. Zabijanie ) w niekonwecjonalny sposób , bez użycia stali !
Magowie zawsze są mądrzy , Doświadczeni ,Bardzo inteligentni .
Mój wybór na Maga wody , To sentyment zdobyty w pierwszej części trylogii Gothica . Byli dla mnie wzorem idealnego maga ... Magowie ognia nie pokazali się z dobrej strony , dając się zabić gomezowi ;/ ( Choć milten przeżył :D ) W Noc Kruka , to magowie wody przechodzą przez teleport więc świadczy to ich mądrości i sprycie ... A w 3 części ukazane jako wolni mędrcy przeszukujący i studiujący tablice i manuskrypty , świadczy o nieodpartej chęci wiedzy !
Dla mnie nie ma lepszego wyboru :D
Randall:
Moja ulubioną profesją jest walka ale w jedynce najlepsza zawsze będzie magia a bardzo lubię być Nekromantą
Tukan:
Zdecydowanie Walka wręcz, Paladyn. Według mnie to najciekawsza z możliwości. Zawsze lubiłem postaci dobrego wojownika, najlepiej z odrobiną magii uzdrawiającej. Z opisów w książkach fantasy(to w końcu one są inspiracją dla twórców gier komputerowych) wynika, że Paladyni używali głównie: Mieczy dwuręcznych, Toporów dwusiecznych i Buzdyganów. Ja osobiście jestem za toporem!
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej