Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ścieżka i Profesja

<< < (10/21) > >>

OS@M@:
Moją ulubioną scieżką jest scieżka walki, zawsze wolałem porządny miecz niz jakies tam czary.
Jeśli zaś chodzi o profesję, to mam kilka ulubionych, aczkolwiek najbardziej i najwięcej przygód przeżyłem grając paladynem w G2 i strażnikiem w G1. W ankiecie wybrałem paladyna, ponieważ nie ma w sobie równych jak dla mnie, wśród innych postaci, jest honorowy i szlachetny, kieruje się słowami swojego boga - Innosa.

Pozdro  

Srilten:
Dużo łatwiej się gra wojownikiem w G1 i G2. Co do Nocy Kruka to ciężko stwierdzić. I magiem i ÂŁowcą Smoków ciężko.
Moje ulubione gildie to:
Gothic - Nowicjusz/Strażnik ÂŚwiątynny, bo w obozie na bagnie panuje niepowtarzalny klimat.
Gothic 2 - Nowicjusz/Mag Ognia, bo niesamowicie podobają mi się zadania Nowicjusza i Próba Ognia.

Vassili:
Gothic = Mag Wody
Gothic II = Mag ognia
Gothic II NK = Mag ognia (ciągle gine)
Uwielbiam grać magami, a najbardziej magiem wody. W gothic II magiem ognia bo szkoda że niema magów wody ;/
Uwielbiam grać runami bo są bardzo potężne tylko w Gothic II Nk jest ciężej ;/

Radagast:
Ja przeważnie wybieram ścieżkę walki, wspomagając się trochę zwojami z czarami. ÂŚcieżka magii też jest super! Można władać potężnymi czarami.
Ogólnie to wybieraz ścieżkę pośrednią: Czasami mag, czasami wojownik.

wErNi:
ÂŚcieżka walki Paladynem. Lubie sobie pomachać mieczykiem od co... magii za bardzo nie lubie bo wole walke w zwarciu i tyle pfff

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej