Tawerna Gothic > Serwis

Plagiaty

<< < (16/28) > >>

Kacperex:

--- Cytuj ---I wiele więcej...
Poprostu straszne, a najgorsze jest to że to tylko jeden z wielu plagiatów a co dzień dopatrujemy nowych -,-. Przecież to całkowity brak poszanowania dla cudzej pracy, szczyt chamstwa, zuchwałości i debilizmu a najbardziej rani mnie KRADZIEÂŻ tego nad czym ciężko pracujemy od kilku tygodni:
--- Koniec cytatu ---

Masz zajebistą racje ;) Pierwszy raz się z toba zgodzę.
jest to nie fair i w ogóle. Takich wystrzelac. I po raz ostatni twierdzę, że  g.up nic Wam nie ukradło ani nic.
ÂŻycze wam szerokiego rozwoju. No i powodzenia .

Pozdrawiam was serdecznie.

Jodelko:
Panie Boba Fett. Może nie zauważyłeś, ale nie ma na Gup działu Magowie w kategorii Gothic 1. Jest za to artykuł takowy w kategorii Gothic 2 i to ja go napisałem. Pamiętam nasz dobry kontakt, pamiętam robienie screenów dla ciebie, ale pamiętam też w której części Gothica je robiłem. A, chyba to nie jest aż tak wielki trud, żeby sprawdzić treść działów?!
Nigdy nic nie kopiowałem, więc proszę KUR** nie oskarżać mnie o plagiat. Moje działy są czyste.

Boba Fett:
Hmm, zaistniało małe nieporozumienie, Jodełko. Byłem przekonany, że sprawa tyczy się magów z Gothic 1. A więc wybacz za pomyłkę. A żeby nie było dalszych problemów spytam od razu: czy życzysz sobie, by screeny tychże czarodziejów, które są Twoim dziełem, zostały usunięte z mojego artykułu na stronie Tawerny Gothic?

Isentor:

--- Cytat: Jodelko ---Panie Boba Fett. Może nie zauważyłeś, ale nie ma na Gup działu Magowie w kategorii Gothic 1. Jest za to artykuł takowy w kategorii Gothic 2 i to ja go napisałem. Pamiętam nasz dobry kontakt, pamiętam robienie screenów dla ciebie. A, chyba to nie jest aż tak wielki trud, żeby sprawdzić treść działów?!
Nigdy nic nie kopiowałem, więc proszę KUR** nie oskarżać mnie o plagiat. Moje działy są czyste.

--- Koniec cytatu ---
Może poustalajcie to między sobą w bardziej prywatnych okolicznościach a gdy dojdziecie do porozumienia skontaktujcie się ze mną na komunikatorze.

Jodelko:
Możesz je zostawić, zrobiłem je dla przyjaciela i póki nim będziesz to możesz z nich korzystać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej