Tawerna Gothic > Serwis

Plagiaty

<< < (15/28) > >>

Isentor:

--- Cytat: Kacperex ---Czy wam się coś w głowach nie po przewracało się? Bo mi się wydaje, że odkąd stoicie na gram.pl  to uważacie, się za cool trendi . A może to Thora głupia wyobraźnia nie wiem.

--- Koniec cytatu ---
Mnie nie ale tobie chyba tak...

--- Cytat: Kacperex ---Po pierwsze o żadnych kradzionych artach nie ma najmiejszej mowy. Artykuły na portalu g.up są jego własnością, juz od kilku lat. Wiec wasze teksty sa nie na miejscu.

--- Koniec cytatu ---
Artykuły są własnością ich autorów serwis je tylko, że tak powiem dzierżawi...

--- Cytat: Kacperex ---Kiedy my mieliśmy te artykuły, to w waszych sprytnych główkach nie było mowy o żadnej Tawerynie.  

Tak więc zaczynam uważać, że powinniście raczej przeprośić i o wszystkim zapomnę. Bo wasze teksty na prawdę mnie zirytowały.

Po pierwsze nie ma czego brać z waszego gównianego portalu....

Więc wszelkie takie głupie uwagii i domysły zachować możecie dla siebie.

--- Koniec cytatu ---
Kocham taką argumentację...szkoda komentować aczkolwiek później przytoczę co nieco odnośnie usunięcia tego i owego.

--- Cytat: Kacperex ---W przeciwnym razie każdy wie jak może się to skończyć.
Sąd ds. Cywilnych wita :) Nie mam już 15 lat, mam żonę, i swoje prywatne życie.
Nie mam ochoty na kłócenie się o jakies 3 artykuły. Ja na pewno nic nie będę usówał, bo to nasza własność. Tak więć zapominam, że tu byłem i żyjemy długo i szczęsliwie.

BTW:L Widzę, że połowa gnid - wyrobiła się na jak .... tutaj.
GratulaCJE DLA ADMINóW, żE MAJą TAK DOBRY WPłYW NA ROZWUJ CZłOWIEKA :)

A co do artykułu sniący - pisałem go kurwa własnoręcznie. Więc ten kto go skopiował ma przejebane. Nie za to, że go wziął. Tylko za bezczelność.

--- Koniec cytatu ---
Ja również nie mam 15 lat ty zaś masz 18, również strasznie dużo ale wiek tutaj nie ma znaczenia...
Sąd powie ci byś usunął arty prawnie należące do ich autora nam również to powie a autor czyli Boba i tak później zapoda je nam. Znam mniej więcej przebiegi takich rozpraw i mało kiedy kończą się sensownie dla któreś ze stron.

--- Cytat: Boba Fett ---Magowie były stworzone uprzednio dla portalu G.Up. Jednakże po jego upadku i po moim odejściu z redakcji tamtejszej strony swoje prace zaproponowałem serwisowi G.Zyw (który prowadził Andre/Casano), a po fuzji - Tawernie (i aktualnie TYLKO jej).

Mam nadzieję, że uzyskam wybaczenie i że sprawa może już zostać uznana za rozwiązaną.

--- Koniec cytatu ---
Tak więc jak widzisz powyższe artykuły nalezą do Boby Fetta prócz tego jednego i to chyba ty nie masz prawa publikować jego dzieła bez jego wiedzy tak więc proszę cię o usunięcie nie swoich prac. Ja usuwam twój artykuł i przepraszam za błąd mojego redaktora.

Tak na zakończenie, każda nasza innowacja pojawia się u was czystko kopiowałeś pliki z naszej glaerii nie zmieniając nawet ich nazw cóż może i bym to przeblał ale co jeśli ktoś kopiuje nasze screeny lub prace trochę nie ładnie. Oczywiście o wzorowanych newsach trzeba wspomnieć również o tym układzie menu my ustawiliśmy sobie go w takiej kolejności wy również musieliście bo przecież skoro my tak robimy i to ładnie wygląda to również trzeba tak mieć. Małe rzeczy lecz tak naprawdę odzwierciedlają to kto tak naprawdę od kogo zapożycza innowacje.

Kacperex:

--- Cytuj ---Tak więc jak widzisz powyższe artykuły nalezą do Boby Fetta prócz tego jednego i to chyba ty nie masz prawa publikować jego dzieła bez jego wiedzy tak więc proszę cię o usunięcie nie swoich prac. Ja usuwam twój artykuł i przepraszam za błąd mojego redaktora.
--- Koniec cytatu ---

magowie? By Jodełko ....
Lol przeczytaj dział zanim karzesz usunąć :)

Pozdrawiam Cię. I mam nadzieje, że kiedy pogadamy po przyjacielsku. Wydajesz się być rozsądnym.

Godfather:
Teraz widzę ze przepraszałem niepotrzebnie, człowieku arty napisane pod G.up nie są dzierżawione tylko dane serwisowi, nie ma czegoś takiego jak dzierżawa artykułu chyba ze autor przy podaniu artykułu zażyczy sobie prawa do ich usunięcia. Kac ma prawo do artykułów które były pisane na jego portal i może je wykorzystać jak tylko chce a tobie za przeproszeniem nic do tego. Poza tym o co ta kłótnia? Wasz serwis jest oficjalnym, G.up tez kiedyś nim było a nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek zaczynał drzeć się z ludźmi o plagiaty ich artów.

Z wyrazami szacunku. Godfather

Boba Fett:

--- Cytuj ---magowie? By Jodełko ....
--- Koniec cytatu ---
Oj, przepraszam bardzo, ale teraz Pan Jodełko przegiął. Jakiś czas utrzymywaliśmy dobry kontakt oraz gdy byliśmy w redakcji G.Up współprocowaliśmy. Także przy arcie ,,Magowie". Jednakże Twoja pomoc ograniczyła się tylko do zrobienia screenów magom z G1. Pamiętam to tak dobrze, jak to, że byłem szpiegiem w Wojach na zlecenie Zbójów.
Dlatego nie wkręcaj, że cały art jest Twojego autorstwa, bowiem wtedy ,,przeleje się już krew".
Przyznałem, że praca o ÂŚniącym nie jest moja, bo to szczera prawda i nie w głowie mi plagiatowanie czyichś dzieł robiąc to chcący (mam swoją godność). Jednak jeżeli Ty podobnie jak Pan Berserker zamierzacie mi tu udowadniać, że to wyście pisali teksty, to wtedy sięgnę po inne środki. Bodajże utrzymuję jeszcze kontakt z osobą, która mi przypominała co nieco na temat samych magów i sądzę, że gdy zobaczy art, wtedy przyzna mi rację, a być może i zapoda jakieś ciekawe screeny z naszych rozmów na temat czarodziejów. Więc jak? Dalej zamierzasz utrzymywać, żeś jest prawowitym twórcą tegoż artykułu?

Isentor:

--- Cytat: Godfather ---Teraz widzę ze przepraszałem niepotrzebnie, człowieku arty napisane pod G.up nie są dzierżawione tylko dane serwisowi, nie ma czegoś takiego jak dzierżawa artykułu chyba ze autor przy podaniu artykułu zażyczy sobie prawa do ich usunięcia. Kac ma prawo do artykułów które były pisane na jego portal i może je wykorzystać jak tylko chce a tobie za przeproszeniem nic do tego.

--- Koniec cytatu ---
Człowieku jesteś śmieszny zanim zaczniesz cokolwiek pisać radzę ci zapoznać się z polskim prawem.
Prawo do artykułu ma jedynie jego autor on wystawia swoje dzieła za pośrednictwem serwisu. Portal w takiej sytuacji zaczyna nim operować wprowadzać pewne zmiany za pozwoleniem autora jednak artykuł nadal należy do niego i jeżeli zażąda jego usunięcia artykuł musi zostać usunięty. Boba Fett nie podpisywał żadnej umowy z portalem g up w którym zawarłby treść traktującą o zrzeknięciu się jego dzieł na rzecz serwisu tak więc twoje teksty są jak najbardziej nie na miejscu.

P.S.
Nawet nie ma możliwości zrzeknięcia się praw może jedynie podpisać umowę na wyłączność publikacji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej