Tawerna Gothic > Serwis
Plagiaty
Arthas:
Dobra, dobra, daj sobie już sobie spokój z tym przemądrzaniem się i przyjmij do wiadomości fakt, że tego tak nie zostawimy, bo już powoli wszyscy tracą już cierpliwość.
Dobrze wiem, kto tak naprawdę jest autorem tego artykułu i kiedy on powstał, niestety, ale kłamstwo ma krótkie nogi, a to działa tylko na waszą niekorzyść. Artykuł powstał jeszcze za starych czasów Gothic Up, kiedy to serwis ten był na innym serwerze i dobrze to pamiętam.
Prosiłbym jednak o zaprzestanie tej dyskusji i usunięcie pracy z waszej strony...
Casano:
--- Cytuj ---1. Jestem tu w celach pokojowych. Nie zamiaru spamować ani obrażać innych userów.
--- Koniec cytatu ---
Radze Ci się tego trzymac.
--- Cytuj ---2. Nie jestem plagiatorem ani oszustem. Artykuły o których napisaliście, zostały sporządzone przezemnie, gdy nasza strona www.gothic-world.eu, istniała jeszcze pod nazwą G4ce. Nasz stary admin Necro, sprawdzał wszystkie artykuły czy nie są czasem skopiowane. Każdy artykuł skopiowany trafiał do kosza.
--- Koniec cytatu ---
To bardzo dziwne. Jeżeli nie tolerujesz plagiatorstwa, dlaczego nie posądziłes "niby", nas o plagiat tego artu, który znajduje się już spory czas na stronie. Przecież to ty, go "niby" napisałes, nie dając nam przecież zgody. Niestety niechce mi sie coś wierzyc, że Boba Fett, od tak na was naskoczył bo niemiał co robic. On do takich ludzi nie należy. Dlatego też ktoś tutaj ma dziury w głowie. Z tego co wiem, wykorzystaliście artykuł Boba Fett, zmieniając jedynie pare słów. Ciekawe czemu dopiero po interwencji Boba Fett, zaczołes nas posądzac o jaki kolwiek plagiat. Coś mi tu nie pasuje.
--- Cytuj ---ak więc JA mógłbym posądzić WAS o plagiat, a nie wy mnie.
--- Koniec cytatu ---
Przemyśl nastepnym razem, jeżeli cos napiszesz. Bo to było, za przeproszeniem "chore", i nie przemyślane. Ale kazdy ma prawo do własnego zdania.
--- Cytuj ---Mam nadzieję że sprawa zostanie wyjaśniona pokojowo.
--- Koniec cytatu ---
To tylko zależy od Ciebie kolego z nowego "wogu"
--- Cytuj ---Jeżeli tak twierdzisz że dziecinada to spójrz w lustro
--- Koniec cytatu ---
Ktoś jednak jest tutaj dziecinny. Bo kto kopiuje, a nawet kradnie artykuły przypisując sobie autorstwo? Dzieci które chcą stworzyc wielki serwis(Oczywiscie wyjasnienie było ogólne).
--- Cytuj ---Nie będe się kłócił z gorolami o głupi artykuł. Wiem że ten napisałem ja i tyle.
U nas nie będzie pisało się na nowo artykułu. Zostanie ten co jest, bo ja go napisałem. Koniec kropka. A wy róbcie co chcecie, ja mam swoich świadków i tyle.
--- Koniec cytatu ---
Nie chodzi tu o głupi artykuł, ale o złamanie prawa, które nastąpiło. A to dwie różne sprawy. Napewno ktoś go napisał. Może modyfikując pare słów uznałes że to twój artykuł. Jeżeli tak, niemiałes tego prawa robic, gdyz nie otrzymałes na to zezwolenia. Tak bynajmniej przypuszczam. Swiadków, spokojnie ja znajde żetelne dowody, i to dzisiaj.
--- Cytuj ---Ps. Najwięcej objawów dziecinady i zachowań psychicznych człowieka, odnotowuje się przy tym jak ktoś za dużo ma styczności z japońskimi i chińskimi artykułami ( bajki, miśki, kreskówki itp. )
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli masz pisac tego typu "prymitywne" aluzje, radze przystopowac. Pamiętaj ze ty prezentujesz "wog". A chyba to porządny serwis? Dlatego spróbuj przez własną osobe nas do tego przekonac, a nie kompromitowac sie pisząc tego typu posty.
Sprawa zostanie szybko wyjaśniona.
Arkhan:
Hm, jestem wszak weteranem Gothic UP więc mam prawo do wypowiedzi.
Otóż potwierdzam fakt że Boba Fett napisał owy artykuł dla serwisu Gothic UP. Miało to miejsce jak powiedział Arthas - na starym serwerze. Ale co jest najlepsze? Jak dobrze pamiętam [choc moge sie mylic], Gothic up znajdował sie na serwerze gothic.g4ce.pl, kiedy stracił owy serwer, to WoG otrzymał go. A Gothic UP przeszedł na vel.pl. Dziwne, nie?
Natomiast, jeżeli chodzi o kwestie moralną;
--- Cytuj ---Ps. Najwięcej objawów dziecinady
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---Jeżeli tak twierdzisz że dziecinada to spójrz w lustro
--- Koniec cytatu ---
Człowiek nim nauczy się ponościc odpowiedzialnosc za podjęte decyzje, ponosić konsekwencje za czyny, nim nauczy się pokory i przyznania do błędu, tolerancji i poszanowania dla innych osób, przekonań i poglądów uczy się jak dziecko, myśli jak dziecko i postępuje jak dziecko. Każdy z nas się jeszcze w jakimś stopniu uczy tych jakże przydatnych cech, więc wywyższanie się i pisanie "jesteś dziecko bo lubisz japońskie obrazki" etc, jest nie na miejscu i jedynie możesz być berbeciem . No wybacz ale to kwestia gustu kto co lubi i nie masz prawa tego obrażać. Koniec kazania.
Berserker:
Te zdanie o lustrze i dzieciniadzie kierowałem tylko i wyłącznie do użytkownika DODO, gdyż niech najpierw się dowie z jaką osobą rozmawia a pózniej mnie osądza. Domyślam się po sposobie jego wypowiedzi że uczęszcza on do ( góra ) 2 klasy gimnazjum, tak więc jest osobą ode mnie młodszą i wiekowo i wiedzą szkolną. Więc nie życze sobie by osoby które nie wiedzą co mówie i jakie mam intencje w moich wypowiedziach, rozmawiały ze mną na ten temat tutaj.
Ale dobrze. Jak chcecie to zniknie ten artykuł z naszej strony, choć ja nadal będe twierdzić ze jestem jego autorem.
Teraz sprawa Cassano, znam cię dłużej niż myślisz, choć ty zapewne nie wiesz kim jestem i wiem do jakich podstępków się posuwasz.
Co się tyczy zaś mojego podscriptum, to na dodatkowych zajęciach pozalekcyjnych w mojej szkole o tym uczono. Na Wiedzy o Społeczeństwie w szkołach ponadgimnazjalnych tego uczą drodzy panowie.
Dzieci które chcą stworzyć wielki serwis
Tu trochę przegiąłeś bo ten serwis istniał wcześniej przez dwa lata i był jednym z największych. Czego wy nigdy nie osiągniecie dzięki niektórym userom tutaj. Znam wielu z was i jesteście.... no podarujmy już sobie to wszystko.
Jak chcecie to ten artykuł zostanie usunięty z naszej strony ale ja i tak wiem że ja go napisałem. A ten artykuł Bobby Fetta ( Feta - narkotyk - narkoman, w innym znaczeniu ćpun )( Feta - narkotyk o nazwie Amfetamina, silnie niszczy mózg i organizm człowieka po czym tenże staje się osobą chorą psychicznie ) mógł być podobny i chętnie bym go obejrzał bo na waszej stronce go nie widzę.
To tyle. Pozdrawiam i Żegnam.
Thoro:
No więc panie licealisto.
Szczerze nikogo nie obchodzi ile masz lat, do jakiej szkoły chodzisz i co ruchasz, ważne jest twoje zachowanie. W tym przypadku upomniałeś Doda i podsumowałeś jego styl wypowiedzi a sam obwieściłeś posta którego lekko mówiąc... składnia kuleje a całość nie trzyma się kupy. Rozumiem, że jest już dosyć późno, a mózg próbuje osiągnąć stan REM jednak jeśli jesteś zmęczony mogłeś się powstrzymać z tym komentarzem do rana .
--- Cytuj ---Co się tyczy zaś mojego podscriptum, to na dodatkowych zajęciach pozalekcyjnych w mojej szkole o tym uczono. Na Wiedzy o Społeczeństwie w szkołach ponadgimnazjalnych tego uczą drodzy panowie.
--- Koniec cytatu ---
Urzekła mnie twoja historia...
Również nie wiem po co o tym wspomniałeś
--- Cytuj ---Teraz sprawa Cassano, znam cię dłużej niż myślisz, choć ty zapewne nie wiesz kim jestem i wiem do jakich podstępków się posuwasz.
--- Koniec cytatu ---
Tak Casano jest zafajdanym imperialistą, nieustannie dąży do usunięcia Waszej strony z internetu co też realizuje pogrążając Was poprzez posądzenie o plagiat którego przecież nie popełniliście. Ahh ten wredny i zły Casano. Ciekawe co jeszcze wymyśli aby utrudnić Wam życie...
--- Cytuj ---Czego wy nigdy nie osiągniecie
--- Koniec cytatu ---
Masz rację.
Może będę nie skromny, jednak uważam że jako oficjalna polska strona poświęcona grom Gothic jesteśmy dosyć dużym i popularnym serwisem - w przeciwnym wypadku owym oficjalem raczej byśmy nie byli.
--- Cytuj ---Jak chcecie to ten artykuł zostanie usunięty z naszej strony ale ja i tak wiem że ja go napisałem. A ten artykuł Bobby Fetta ( Feta - narkotyk - narkoman, w innym znaczeniu ćpun )( Feta - narkotyk o nazwie Amfetamina, silnie niszczy mózg i organizm człowieka po czym tenże staje się osobą chorą psychicznie ) mógł być podobny i chętnie bym go obejrzał bo na waszej stronce go nie widzę.
--- Koniec cytatu ---
Powtarzasz się, bo o ile pamiętam to samo tylko że w skrócie napisałeś na początku swego posta. Ohh, nie poskąpiłeś również wyczerpującej definicji części nicka Boby Fetta - wrednego forumowego ćpuna, któremu klej wycieka nosem i innymi częściami ciała.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej