Tawerna Gothic > Serwis

Plagiaty

<< < (8/28) > >>

Casano:
P
--- Cytuj ---rzepraszam _Snopek_, ale czy to jest jakiś grzech? Tym bardziej, że nie jestem z wami specjalnie związany. Napisali do mnie czy nie chciałbym tej posady... Nie byłem z innym serwisem związany, dlatego przystąpiłem. Wcześniej specjalnie na WoG'a nie zaglądałem, dlatego nie jestem "wtajemniczony" w wasze spory. Nie interesuje mnie także to, co było kiedyś - bo mnie nie było przy tym. Na World of Gothic jestem od jakiegoś czasu i nie mam najmniejszego pojęcia o waszych wcześniejszych "kosach". Tak samo nie wiem dlaczego _snopek_ użył takich "drapieżnych" słów komunikując tutaj zebranych. Z całym szacunkiem, kolego.
--- Koniec cytatu ---

Sprawa jest prosta. Ludzie z Gothic.gram.pl, współpracują na wyłącznośc z nami. Co to znaczy? Nie należą do żadnej redakcji, teamu innego serwisu pokroju Gothic.gram.pl . Dlatego każda osoba która chciałaby zatrudnic się na stanowisku redaktora, itp, musi wiedziec, że niema prawa należec, do zadnego innego serwisu, nawiazujacego do podobnej, badz tej samej tematyki strony. Tylko wtedy bedziemy pewni, że dana osoba jest wyłącznie oddana danej stronie na której pracuje.

Sir_William:
Cóż, żeby było jasne:
Wczoraj 10 lutego 2007 roku wpłynęła moja rezygnacja z posady redaktora na portalu World of Gothic.pl. ÂŻeby nie było, iż będę identyfikowany z tymże serwisem.
Dla ciekawskich notka:
Nie wiedziałem o waszych sporach, kiedy jednak przeczytałem o nich, nie robiłem sobie z tego żadnych większych "ceregieli". Zacząłem jednak rozmawiać z administratorami o tych incydentach, nie wypowiadali się (, że tak powiem) o was w superlatywach (delikatnie powiedziawszy). Rzecz jasna jestem oddany Tawernie dlatego broniąc honoru (gothic.gram.pl) zostałem zrównany z ziemią. Nie miałem zamiaru/ochoty pracować z takimi ludźmi.

Berserker:
Tak więc dwie sprawy,
1. Jestem tu w celach pokojowych. Nie zamiaru spamować ani obrażać innych userów.
2. Nie jestem plagiatorem ani oszustem. Artykuły o których napisaliście, zostały sporządzone przezemnie, gdy nasza strona cenzura*, istniała jeszcze pod nazwą G4ce. Nasz stary admin Necro, sprawdzał wszystkie artykuły czy nie są czasem skopiowane. Każdy artykuł skopiowany trafiał do kosza. Tak więc JA mógłbym posądzić WAS o plagiat, a nie wy mnie.
Mam nadzieję że sprawa zostanie wyjaśniona pokojowo.
Pozdrawiam.

Dop. [Arthas]

DODO:
Owszem sprawa zostanie zakończona pokojowo. Artykuł znajdujący się na waszej stronie ma zostać usunięty ze skutkiem natychmiastowym, gdyż jest on własnością Tawerny Gothic. Jak już Boba napisał na waszym serwerze, owa praca została napisana ponad dwa lata temu i wykorzystywana przez serwis G.up, więc nie życzymy sobie byś wmawiał nam, że to jest twoja praca. Takie zachowanie mogę określić jednym słowem - dziecinada.

Do postu niżej:

--- Cytuj ---Jeżeli tak twierdzisz że dziecinada to spójrz w lustro.
Nie będe się kłócił z gorolami o głupi artykuł. Wiem że ten napisałem ja i tyle.
U nas nie będzie pisało się na nowo artykułu. Zostanie ten co jest, bo ja go napisałem. Koniec kropka. A wy róbcie co chcecie, ja mam swoich świadków i tyle.
--- Koniec cytatu ---

Człowieku wpierw naucz się dobrego wychowania i ogłady zanim zaczniesz gdziekolwiek się udzielać. Twoje zachowanie jest wręcz skandaliczne. Nie jestem typem człowieka na którym podobne wulgaryzmy robią jakiekolwiek wrażenie więc z łaski swojej zniż ton, gdyż nie jestem twym kolegą byś odzywał się do mnie w ten sposób. Co do artykułu to podaj mi choć jeden powód dla którego nie miałbym teraz obejść wszystkich zabezpieczeń waszej strony i własnoręcznie usunąć owy artykuł.

Berserker:
Jeżeli tak twierdzisz że dziecinada to spójrz w lustro.
Nie będe się kłócił z gorolami o głupi artykuł. Wiem że ten napisałem ja i tyle.
U nas nie będzie pisało się na nowo artykułu. Zostanie ten co jest, bo ja go napisałem. Koniec kropka. A wy róbcie co chcecie, ja mam swoich świadków i tyle.

Ps. Najwięcej objawów dziecinady i zachowań psychicznych człowieka, odnotowuje się przy tym jak ktoś za dużo ma styczności z japońskimi i chińskimi artykułami ( bajki, miśki, kreskówki itp. )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej