Tawerna Gothic > Serwis
Plagiaty
Isentor:
--- Cytat: Berserker ---Te zdanie o lustrze i dzieciniadzie kierowałem tylko i wyłącznie do użytkownika DODO, gdyż niech najpierw się dowie z jaką osobą rozmawia a pózniej mnie osądza.
--- Koniec cytatu ---
Może już wiele o tobie słyszał tak samo jak ty słyszałeś co nieco o nim i też z góry go oceniasz...
--- Cytat: Berserker ---Co się tyczy zaś mojego podscriptum, to na dodatkowych zajęciach pozalekcyjnych w mojej szkole o tym uczono. Na Wiedzy o Społeczeństwie w szkołach ponadgimnazjalnych tego uczą drodzy panowie.
--- Koniec cytatu ---
Może cię tego uczono ale niewiele z tego zostałeś nauczony...widać to po twoim postępowaniu...
--- Cytat: Berserker ---Czego wy nigdy nie osiągniecie dzięki niektórym userom tutaj. Znam wielu z was i jesteście.... no podarujmy już sobie to wszystko.
--- Koniec cytatu ---
Eh taka argumentacja mnie po prostu dobija, oczywiście wielki wog jak i jego wielcy admini prowadzą najlepszy portal w sieci i cały czas odnosi on największe sukcesy...dlaczego tylko to wy je widzicie...eh...
--- Cytat: Berserker ---Jak chcecie to ten artykuł zostanie usunięty z naszej strony ale ja i tak wiem że ja go napisałem.
--- Koniec cytatu ---
Niemożliwe jest byś napisał ten artykuł wcześniej od Boby gdyż jego wersja ma już przeszło dwa lata. A jeśli dla ciebie czyste wzorowanie się na czyjeś pracy i zmienianie kilku epitetów nie jest plagiatem to potrzebna jest ci resocjalizacja. Poza tym to nie pierwszy kradziony art na waszym serwisie BA nie pierwszy kradziony art od nas oczywiście wszystko przypadkowo pisane jest niemal identycznie i wcześniej od oryginalnych wersji. Twoje argumenty są żałosne a dalsza dyskusja nie ma sensu ponieważ widzę, że zawsze będziesz trzymał się przy swoim absurdalnym zdaniu.
Berserker:
Napisze tylko tyle :
Mówcie i piszcie co chcecie. To jest tylko wasze zdanie które nasz serwis wogóle nie obchodzi. Jeżeli nas obrażacie itp. to znaczy że sami jesteście tacy .
Jeszcze jedno. Nie napisałem że WoG JEST wielki. Tu znów ktoś musiałby udać się do okulisty lub psychiatry bo ma bzika.
Dziękuje, to tyle.
Pozdrawiam i ÂŻegnam.
I Do Niezobaczenia.
Thoro:
--- Cytuj ---Jeżeli nas obrażacie itp. to znaczy że sami jesteście tacy .
--- Koniec cytatu ---
Ohoho, znowu jakaś nadinterpretacja. Podaj mi cytaty z których wywnioskowałeś, że ktoś z załogi Gothic.gram.pl obraził Twoją osobę bądź WOG. Chyba że subtelną ironię odbierasz jako ostrą obrazę.
--- Cytuj ---Nie napisałem że WoG JEST wielki. Tu znów ktoś musiałby udać się do okulisty lub psychiatry bo ma bzika.
--- Koniec cytatu ---
Ależ ja w ogóle nic nie wspominałem o reputacji Wszego serwisu. Poza tym miło, że wysuwasz tak śmiałe tezy. Ot 1/2 posty i już wg. Ciebie mam "bzika", wadę wzroku.
Zaiste, jesteś wielkim prorokiem...
Isentor:
--- Cytat: Berserker ---Napisze tylko tyle :
Mówcie i piszcie co chcecie. To jest tylko wasze zdanie które nasz serwis wogóle nie obchodzi. Jeżeli nas obrażacie itp. to znaczy że sami jesteście tacy .
--- Koniec cytatu ---
Może zacznijmy od tego iż to ty wpadłeś tutaj z bezsensownymi argumentami w łapie i zacząłeś wszystkim ubliżać my po prostu odpowiadaliśmy na twoje bezpodstawne oskarżenia i nie widzę by ktoś używał tu słów wulgarnych i obraźliwych w stosunku do ciebie.
--- Cytat: Berserker ---Jeszcze jedno. Nie napisałem że WoG JEST wielki. Tu znów ktoś musiałby udać się do okulisty lub psychiatry bo ma bzika.
--- Koniec cytatu ---
Zacytuje...
--- Cytuj ---Tu trochę przegiąłeś bo ten serwis istniał wcześniej przez dwa lata i był jednym z największych. Czego wy nigdy nie osiągniecie dzięki niektórym userom tutaj. Znam wielu z was i jesteście.... no podarujmy już sobie to wszystko.
--- Koniec cytatu ---
Nie chwaląc się sądzę, że oficjal to jednak jakiś sukces na polskiej scenie Gothic a skoro to twój cudowny serwis jest wielki i nikt mu nigdy nie dorówna... To chciałbym zobaczyć na to jakieś namacalne dowody niż opinia tamtejszego redaktora.
Fix:
Osobiście na temat artykułu się nie wypowiadam, bo 2 lata temu to w Q3, a nie Gothica grałem. Zresztą co by nie mówić kłótnia o autorstwo artykułu jest ciężka, bo zazwyczaj ciężko je udowodnić - inna sprawa, że w temacie już kilka osób potwierdziło, źe napisał go Boba Fett.
--- Cytuj ---Te zdanie o lustrze i dzieciniadzie kierowałem tylko i wyłącznie do użytkownika DODO, gdyż niech najpierw się dowie z jaką osobą rozmawia a pózniej mnie osądza. Domyślam się po sposobie jego wypowiedzi że uczęszcza on do ( góra ) 2 klasy gimnazjum, tak więc jest osobą ode mnie młodszą i wiekowo i wiedzą szkolną. Więc nie życze sobie by osoby które nie wiedzą co mówie i jakie mam intencje w moich wypowiedziach, rozmawiały ze mną na ten temat tutaj.
--- Koniec cytatu ---
Wywyższanie się wiekiem na forum internetowym, gdzie takie dane (przynajmniej w założeniu) powinny być utajnione, jest nie na miejscu. Każdy jest tu traktowany równo i niech tak pozostanie.
--- Cytuj ---Teraz sprawa Cassano, znam cię dłużej niż myślisz, choć ty zapewne nie wiesz kim jestem i wiem do jakich podstępków się posuwasz.
--- Koniec cytatu ---
Uwielbiam takie zaszczucia :) "Znam cię dłużej niż myślisz", "pamiętasz nad czym pracowałeś w Związku Radzieckim?", "nie myśl że nie wiem co wyprawiałeś w kwietniu 97 roku!" - miód. Tylko, oświeć mnie, co kogo to obchodzi w publicznym temacie, że TY znasz JEGO. Są maile i komunikatory.
--- Cytuj ---Co się tyczy zaś mojego podscriptum, to na dodatkowych zajęciach pozalekcyjnych w mojej szkole o tym uczono. Na Wiedzy o Społeczeństwie w szkołach ponadgimnazjalnych tego uczą drodzy panowie.
--- Koniec cytatu ---
Dziwne, u mnie na WOS uczą jednak czegoś o społeczeństwie. Norm kulturalnych, społecznych, czegoś o polityce. Widzę, że komuś rozszerzyli o pewne informacje na temat zachowań ludzkich. Swoją drogą zawsze mnie to śmieszyło - "obcinasz paznokcie u nóg co 3 dni, na 52% oglądasz regularnie wiadomości", "jesteś rozkapryszony, na 73% wychowywała Cię babcia". Ciekawy jestem na jakiej podstawie oni przygotowują te statystyki.
--- Cytuj ---Tu trochę przegiąłeś bo ten serwis istniał wcześniej przez dwa lata i był jednym z największych. Czego wy nigdy nie osiągniecie dzięki niektórym userom tutaj. Znam wielu z was i jesteście.... no podarujmy już sobie to wszystko.
--- Koniec cytatu ---
Nie będę komentował, a mógłbym. Wieem o Toobieee wieeeleee rzeeeeczyyy :>*
--- Cytuj ---Jak chcecie to ten artykuł zostanie usunięty z naszej strony ale ja i tak wiem że ja go napisałem. A ten artykuł Bobby Fetta ( Feta - narkotyk - narkoman, w innym znaczeniu ćpun )( Feta - narkotyk o nazwie Amfetamina, silnie niszczy mózg i organizm człowieka po czym tenże staje się osobą chorą psychicznie ) mógł być podobny i chętnie bym go obejrzał bo na waszej stronce go nie widzę.
--- Koniec cytatu ---
Interpretator się znalazł :) Teraz już wiem, że nie chodzi o Boba Fetta z serii "Star Wars", tylko o Boba Ăpuna. Dzięki.
Berserker chwile się znaliśmy i pracowało się razem, co by nie powiedzieć - nieźle. Ja jedynie odbijam piłeczkę, nie chciałbym, żeby to jakaś kłótnia była. Wesołego jajka, przekaż reszcie ekipy, którą kojarzę :)
*tylko nie pisz "i vice wersa" ;) Poza tym jakby kto pytał to jest sarkazm, apropo Twojej wypowiedzi skierowanej w kierunku Cassano.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej