Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Poziom trudności

<< < (14/25) > >>

Felmad:
Według mnie NK jest średnio-trudne. Dodatek nie jest zły, ALE NAJGÂŁUPSZE JEST W NIM TO ÂŻE NA 5 SIÂŁY (nie tylko na siłę) POTRZEBA 25 PKT. DOSW!!!! :'( >:( !! Czy wiecie może (wyjade troche z tematu) co to jest ÂŚwięta Aura Innosa? Słyszałem że to cos jest potężniejsze od oka innosa. Niektóre bronie i magia wymiatają jak np. Topór Berserkera czy Deszcz Ognia. Z tymi wymaganiami nie jest żle ale denerwuje mnie to z tą siłą(co napisałem na początku) chociaż gra jest bardziej wymagająca i trzeba wiedzieć co wybierać. Potwory sa także silniejsze ale mają swoje zalety np. warg w GII miał 150 pd (już nie pamiętam, ale tyle miał {chyba}) a w NK ma 2x tyle. jeżeli miałbym to oceniać to dałbym 8/10

Pavel_var_Emreis:
Jaka jest? Hmm.. trzeba wydać dużo więcej pkt nauki, oraz są silniejsze potwory mnie exp i broń ma większe wymagania. Ale to i tak nie czyni tej gry jakoś super trudnej, więc głosuję na średni.

Foltest:
Według mnie Noc Kruka jest średnia, miło i przyjemnie się w nią gra, podnieśli statystyki potworów i broni, gra na ogół dość trudnawa z początku, ale dalej idzie jak bułka z masłem.

Paladyn Albrecht:
Jest trochę ciężko bo gdy się ma już 30 siły to każdu punkt kosztuje 2 no i im więcej się ma siły tym więcej doświadczenia kosztuje

user no. 11627:
Dla mnie Noc Kruka jest średnio trudna, grę mi utrudniały tylko niektóre zagadki... .

PS. Najlepszym sposobem na smoka jest kusza lub łuk, stajemy odpowiednio daleko i strzelamy w gada a on (przynajmniej w moim wypadku) nawet nas nie atakuje.
Zależy od rodzaju broni ale ja mając łuk jesionowy przy około 10-15 strzałach zabiłem każdego smoka. Acha, należy strzelać jak najszybciej bo bestia regeneruje swoje zdrowie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej