Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Poziom trudności
Kristo:
Poziom trudności jest średni. Wprowadza poziom bardziej wymagający niż w samym G2 ale móglby być trudniejszy i tak bym przeszedł :P Wprowadzone zmiany powodowały, że gracz musial zdefiniować w konkretny sposób kreowania swojej postaci, co unikało takiej sytuacji jak w Morrowind'zie postaci boga parającego się wszystkim( ale i tak TES jest lepszy od Gothic'a dla mnie pod pewnymi względami ).
Terranik:
Dlamnie poziom trudnosci jest tylko na początku trudny i jak ktos wczesnej grał w G2 lub G1 to może własnie na początku narzekać na poziom, gdyż nie jest do takiego przyzwyczajony :P, ale po wyjściu z jankendaru wszystko wraca do normy na wet wszo staje się bardzo łatwe ^^ daltego zagłosowałem na średni :)
Arkhan:
Swoja odpowiedz przedstawie w trzech profesjach.
Gildia Magow - Zdecydowanie najtrudniej gra sie magiem. Koszty many po "70" sa bardzo wysokie, koszty wytworzenia run dochodza do poziomow 10-15-20, wiec to wymaga "nawalenia sie" potworkow i innych n00bkow. Mag to wymagajaca postac, szczegolnie w swiecie Jarkendaru a dokladniej w walce z Krukiem.
Polecam dla PRAWDZIWYCH hardcore'owcow Gothica a nie lolk00w ktorzy zagraja se na kodach x]
Gildia Najemnikow/Lowcy Smokow - hmm nie jest najtrudniej aczkolwiek dam Srednie. Najlepiej grajac Najemnikiem, pakowac w sile i zrecznosc + kusza i bron jednoreczna. Wymaga to troche pkt doswiadczenia ale zdecydowanie latwiej zabijac potworki niz "magiem"
Gildia Wiejskich/Paladynow - Najlatwiejsza profesja. Pakuje sie w sile i bron dwu/jedno reczne. Swietne Pancerze, mozliwosc szybkiego rozwoju postaci. Najlatwiej gra sie Palem/wiejskim.
Gre oceniam na "Srednia"
Z wyrazami szacunku...
Charnel:
Osobiście uważam że poziom Nocy Kruka jest " ÂŚrednio - Trudny " a to tylko dlatego że aby się czegoś nauczyć wydać trzeba dużo PN.
Casano:
Jeżeli mam porównać poziom trudnosci dodatku do Gothic 2, to napewno znaczcnie się poprawił. Było trudniej, co oznacza ze było lepiej. Jednak dość śmieszny moim zdaniem był główny wątek Nocy Kruka, mówiąc dokłądniej sam "Kruk". Dlamnie śmiesznie słaby. Ale to tylko i wyłącznie moje zdanie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej