Tereny Valfden > Dział Wypraw
III zadanie Adinox'a
Vlades:
- Słuchaj nikt nie będzie mi stawiać warunków, a szczególnie nie taki gnojek jak ty! A teraz powiesz mi wszystko co wiesz, słyszysz? Albo użyję bardziej drastycznych środków! - Krzyknął Adinox, wyglądało na to, że twarz tego człowieka trochę zrzedniała...
Niro:
Postać splunęła tylko na ubranie Adinoxa.
- Drastycznych środków to se możesz używać, ale w burdelu przy sekcji małolatami - szydził - Spieprzaj, bo nudzisz mnie. Tutaj bez zapłaty nic nie dostaniesz, a pachniesz capem.
Vlades:
Adinox wyjął swój miecz i przyłożył do mu dp gardła.
- A teraz mówisz wszystko co wiesz, bo jeśli tego nie zrobisz to wszystkie twoję części ciała będą sie znajdować w róznych częściach Marantu...
Niro:
Na twarzy informatora pojawił się obłakańczy uśmiech. Jego czoło błyszczało od potu, jednak trwał w swoim postanowieniu.
- No, dalej! Zrób to! - śmiał się - Zrób to i zetnij mi łeb, gdzie wszyscy widzą. - po czym roześmiał się. ÂŚmiał się coraz głośniej. Lada chwila mógł zwrócić uwagę gości...
Vlades:
Zdenerwowany Adinox złapał go za kołnierz, choć on się wyrywał wyprowadzieł go na tyły karczmy.
- Co teraz powiesz? Hym... Nikogo tutaj niema, jesteśmy sami. To jak powiesz mi coś wreszczcie?...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej