Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wrażenia z gry

<< < (2/9) > >>

tornado12:
Powiem szczerze czekam na polską wersie gothica 3 która będzie mi chodzic (może)na wery wery low.        A tak poza tym zastanawiam sie jak przebiegniesz świat  wielki  jak Europa w dziesięc minut  ja świat z 1 i 2 przechodziłem w ok 30-45 minut (rozwalając wszystkie stworzenia) a ty 3/4 razy większy świat przebiegniesz w 10 minut . Ciekawe  piszcie dalej

Casano:
Jeżeli czekasz, to po co piszesz tak bez sensowny temat, no ale jeżeli jest to można go pozostawić do momentu wyjścia Gothic 3.

Ja oczywiście tak jak większość czekam na polską premiere gry. Niewiem jednak czy w momencie ukazania się gry pobiegne do sklepu aby jej zassać, a to dlatego iż niewiem czy będe miał czas. Mam jednak nadzieje, że gra doda mi jeszcze większych emocji, niż jej poprzednicy którzy byli również udani.

Deru:
Wrażenia z gry są super i 3 listopada kupuję polską wersję G3 testowałem na Intel Core 2 Duo E6400 , 4 gb ram , GeForce 7900GT powiem tak :

1 gb ram - 1 , 5 gb ram - Low - Bardzo dobre medium przy dobrej reszcie podzespołów

2 - 3 gb ram - High

3 - 4 gb ram - Ultra High

Do tej gry trzeba mieć duużo ram i dobrą kartę na medium możecie pograć od GeForce 6800 , Seria 7 z radeonami to niewiem bo testowałem z kolegą grę i właśnie na GeForce na moim gra poprostu płynęła na Ultra High z włączonymi wszystkimi opcjami , a na 6800 i 7300GT oraz 7600GS da się grać na bardzo dobrym medium z włączonymi wszystkimi opcjami oprócz AA i Filtrowania . Zapomniałem dodać , że gra pójdzie na komputerze z 512 ram , ale się będzie ostro cieła i bez trawy itd .

Casano:
Widze, że wymagania są takie jak autorzy zapowiadali, czyli wielkie. Hmm, widać, że u mnie będzie trzeba grać na minimalnych wymaganiach. Ale co zrobić, aby gra chodziła, pięknie i płynnie trzeba zainwestować pieniążki, którycxh obecnie niemam. Ciesze sie z tego że przynajmniej na minimalnych mi pójdzie.

DeadFish:

--- Cytat: Casano ---Jeżeli czekasz, to po co piszesz tak bez sensowny temat, no ale jeżeli jest to można go pozostawić do momentu wyjścia Gothic 3.

Ja oczywiście tak jak większość czekam na polską premiere gry. Niewiem jednak czy w momencie ukazania się gry pobiegne do sklepu aby jej zassać, a to dlatego iż niewiem czy będe miał czas. Mam jednak nadzieje, że gra doda mi jeszcze większych emocji, niż jej poprzednicy którzy byli również udani.

--- Koniec cytatu ---

Przeciez na pewno wiesz, ze mozna skladac zamowienia G3 na gram.pl...Nawet jezeli nie masz tam konta, to na start dostajesz 10 WPLN'ow (wirtualna kasa) i przesylke masz oplacona, wiec zaplacisz tyle co w sklepie, a bedziesz mial przed premiera.

Na zamowienie przez neta tez nie masz czasu?  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej