Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wiek grania Gothica

<< < (5/6) > >>

XFire:
Ja kiedyś przyszedłem do kolegi (może go znacie :) ) no i grał w Gothic 2 Tak patrzyłem patrzyłem i...spodobało mi się więc namówiłem go żeby dał mi zagrać   i było super od wtedy stałem się fanem gothica 2006.r no i kupiłem sobie Gothic 1 póżniej Gothic 2 i Gothic 3 no i oczywiście kupie sobie jeszcze G4:Genesis
A wy?

BeoWolf:
Gram od I do III częsci,zaczełem w niego grac 6 Lat Temu(eehh...Zdaje mi się jakby to było wczoraj :))a moja ulubiona częśc to Gothic III ale mam nadzieje że Gothic IV będzie lepszy ;)

Pozdro   Thief.

stefan666:
Moja przygoda z gothickem zaczel się gdy wziolem z domu swoje oszczednosci i porzlem z rodzicami na zakupy .. I w tedy w dziale z grami zobaczyłem gothic 1 obejżałem pudełko i kupilem potem gra mnie oczarowała i tak zostałem fanem gothic potem kupilem Gothic 2 i Noc Kruka itd.

MrCzarnymen:
Pierwszy raz w Gothic 1 zagrałem w 2004 mając 12 lat, wtedy gra była dla mnie trudna(jak ze wszystkimi częściami G poza Gothic 3). Gothic 2 kupiłem dopiero kiedy wyszedł dodatek więc trochę zeszło, troszkę się zawiodłem na Gothic 3 bo niemiłosiernie mi się tnie i jest za łatwy(nawet na hardzie). Fanem Gothica zostałem tak mniej więcej po dwóch godzinach gry, wciągnął mnie jej rozmiar i to że gra została bezkompromisowo najlepiej zdubbingowaną grą w historii polski!

jureus:
ja gram od 2006 najbardzej lubie gothic 2 mam teraz 16 lat

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej