Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Fanowskie łatki - dyskusja ogólna
Isentor:
--- Cytat: MacFlay ---Sęk w tym, że to zadanie ukończyłem kiedyś(czyli przed padem starego twardziela)
--- Koniec cytatu ---
Może w tym zadaniu dość często występował jakiś bug i nie dało się go przejść ani naprawić w żaden inny sposób jak je tylko zaliczyć. Tobie mogło się akurat udać i sfarciłeś.
WaldeK:
Mam pytanie. Jak sprawdzić czy patch się dobrze zainstalował. Bo gdy najeżdżam na ikonke .exe to pisze że mam wersje 1.12 chociaż instalowałem tego nowego patcha. W innych grach to przeważnie takie coś pisze w menu głównym w jakimś kącie.
Isentor:
To nie jest oficjalny patch on nie edytuje pliku exe od gry. Zmienia jedynie pliki odpowiedzialne za dialogi etc.
Respev:
Ekhm, pomyśleć to już nie można? Gdyby fani majsterkowali przy pliku exe lub innym wykonywalnym, naruszyliby warunki licencji.
Respev:
--- Cytuj ---Wg mnie jest to wina słabego sprzętu, który nie jest w stanie udźwignąć Gothica 3 i przez to powstają różne bugi, gdyż komputer nie wyrabia się z obliczaniem i przetwarzaniem danych. Polecam upgrade kompa, powinno pomóc.
--- Koniec cytatu ---
Człowieku, co ty gadasz? Co ma komputer do źle napisanych skryptów? Przepraszam, ale jeśli pewien dialog się nie wyświetla, bo nie ma go napisanego w skryptach, ale de facto jest aktywny, to nawet super komputer nic tu nie pomoże, chyba, że wyciągnie za przeproszeniem z dupy ten dialog. Sobie przeczytaj changelog, a potem mów, że nie miałeś tych błędów, bo napewno nie mogłeś się nauczyć robienia trucizn, ulepszenia pancerza itd :]
http://snorre.jowood.de/~community/Gothic3...1.4_English.txt
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej