Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Fanowskie łatki - dyskusja ogólna
Vitnir:
Otóż przed chwilą go wgrałem i mam następujący problem, nie ma żadnych napisów np. dialogów, menu. Wgrałem go chyba właściwie, bo przed wgraniem wyszedł mi komunikat że muszę pierw wgrać patch 1.12 i tak postąpiłem, gdy już wgrałem tego patcha wziąłem się za wgrywanie patcha 1.3. Wgrałem go włączam i nie ma napisów. HELP!.
P.S. ten patch chyba nie jest tylko na niemiecką wersję, bo niczego takiego tam nie pisze
Respev:
Patch 1.3 nie jest przeznaczony na wersji polskiej gdyz został wydany przez niemieckich fanów i poprawiono w nim dialogi w języku niemieckim. Być może przez to nie ma napisów :]
MacFlay:
U mnie ten patch powoduje dziwne problemy, m.in: początek gry, idę do Reddock, a tu nagle komunikat ZADANIE: Lester w Al-Shedim ukończone. Nie był to jeden komunikat, zdarzały się inne zadania (np. z Nordmaru) podczas gdy ja byłem na samym początku. Odinstalowałem patcha i wszystko wróciło do normy.
Isentor:
Najprawdopodobniej patch kończy zadania, które były schrzanione i nigdy byś ich nie ukończył.
MacFlay:
Sęk w tym, że to zadanie ukończyłem kiedyś(czyli przed padem starego twardziela)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej