Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Fanowskie łatki - dyskusja ogólna
VICO:
Fanowskie pathe poprawiają bug który nie pozwalał nauczyć się umiejętności Mag Ognia ? Nie miałem okazji jeszcze tego sprawdzić, dlatego pytam. Powiedzcie których bugów w questach ekipa od patha jeszcze nie naprawiła.
PLShayloPL:
No nie wiem u mnie gów** naprawił i przepraszam za wyrażenie np. u kowala tego w klanie młota dalej nie mogę się nauczyć ulepszania pancerzy a np. jak rozmawiam z xardasem to mówi mi tylko 2 zdania i koniec rozmowy znika po prostu ide do zubena czy rhobara mówię 1 zdanie i też koniec więc te patche są dla mnie żałosne
Respev:
--- Cytuj ---u kowala tego w klanie młota dalej nie mogę się nauczyć ulepszania pancerzy
--- Koniec cytatu ---
Ta? Ale np. kowal w Reddock tak. Poczytaj najpierw changeloga zanim coś powiesz, bo patche nie ingerują w skrypty Xardasa i Zubena
Respev:
Dziś został wydany nowy patch dla Gothic 3 - 1.5. Co ciekawe, obsługuje już standardowo polską wersje gry i nie trzeba instalować poprzednich fanowskich patchy (czyli 1.3 i 1.4). Po prostu instalujemy oficjalnego patcha 1.12, a potem fanowskiego 1.5. Następna, chyba juz ostatnia wersja łatki, ma na celu optymalizacje kodu gry! Naprawdę warto pobrać najnowszą łatkę. Naprawia sporo błędów.
- Changelog
- Pobierz: Patch 1.5
- Forum twórców łatki
Nawigacja
Idź do wersji pełnej