Autor Wątek: Oceń Poprzednika 4.  (Przeczytany 67218 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Arkhan

• Magnat
  • Reputacja: 25
  • ...
Oceń Poprzednika 4.
« Odpowiedź #40 dnia: 22 Luty 2008, 23:13:02 »
Maksous

Nick: Nie spotkałem się z podobnym nickiem na żadnym forum więc śmiem sądzić że jest on oryginalny.

Avatar: Gdzieś już go widziałem. Ale, user ten ma ten avek od początku swojej kariery na tym forum tak więc mogę dać 6/10.

Sygnatura: Brak.

User: jeśli kojarzę dobrze to miał sporo ostrzeżeń w przeszłości ale przyrzekł poprawę i tą poprawę zauważyłem już dawno temu. Nie spamuje, stara się w miarę kulturalnie zachowywać się na forum. Jest w porządku.

Największe zalety: bezkonfliktowość, dobre posty i wypowiedzi na temat.

Największe wady: są naprawiane...

Co mi się z nim kojarzy: Gladiator...

Obrazek, przedstawiający jego zachowania na forum : pach!

Stosunek do innych: Pomocny, życzliwy.

Jaki jest poza forum: nie wiem ....

Co sądzisz o jego postach: Co raz dłuższe, zawsze na temat.

Offline Baś-ka

• Magnat
  • Reputacja: -2
  • No justice, no peace, fuck the police!
Oceń Poprzednika 4.
« Odpowiedź #41 dnia: 23 Luty 2008, 09:38:26 »
Arkhan

Nick: Oryginalny, nie widziałem takiego nicka nigdzie indziej, różny od otoczenia.

Avatar: Niezły obrazek, jak wyżej oryginalny, nie kojarzy mi się z żadną grą, tudzież filmem.

Sygnatura: Nie udało mi się tego przetłumaczyć ;p. Ale ten obrazek z gg mi się raczej nie podoba .

User: Z początku uważałem go za zadufanego w sobie katolika, ale zmieniłem zdanie, pisze dobre posty ogólnie nie ma się do czego przyczepić.

Największe zalety: Kulturalne wypowiedzi na temat,wygląda na porządnego gościa.

Największe wady: Hmm, czasem wydaje mi się że za bardzo broni własnych racji, ale to tylko moje zdanie.

Co mi się z nim kojarzy: Mędrzec w skórze nastolatka   .

Obrazek, przedstawiający jego zachowania na forum:

Stosunek do innych: Myślę że jest miły,pomocny, trochę nieustępliwy ale też bezkonfliktowy ;).

Jaki jest po za forum: Pewnie przeciętnym polakiem, może nawet ministrantem ;p.

Co sądzisz o jego postach: Są na poziomie, zero spamu raczej rozbudowane.
« Ostatnia zmiana: 23 Luty 2008, 09:49:27 wysłana przez Rahtar »

Forum Tawerny Gothic

Oceń Poprzednika 4.
« Odpowiedź #41 dnia: 23 Luty 2008, 09:38:26 »

Offline Maksous

• Myśliwy
  • Reputacja: 11
Oceń Poprzednika 4.
« Odpowiedź #42 dnia: 23 Luty 2008, 21:05:17 »
Rahtar

Nick: Myślę że sam wymyśliłeś ten nick, nigdy z podobnym się nie spotkałem :p. Za inwencję 9/10

Avatar: kostucha myślę   . Zapewne sam go zrobiłeś (w sensie oprawiłeś), podoba mi się ;p 10/10

Sygnatura: nie ma :/

User: nie znam go za długo, po mojej długiej nieobecności na forum nie jest to dziwne ;p. Potrafi się odnaleźć i pisze mądrze, myślę że nie jestem spamerem ani trollem, więc zapewne jest dobrym userem

Największe Zalety: pisze mądrze, nie jest opryskliwy, lubi pomagać (jak każdy xD)

Największe Wady: hmmm... brak danych.....

Co mi się z nim kojarzy: z jakimś barbarzyńcą (po nicku)

Obrazek, przedstawiający jego zachowania na forum: klik

Stosunek do innych: miły, spokojny, pomocny....

Jaki jest poza forum: nie wiem

Co sądzisz o jego postach: mądrze napisane, przemyślane i najważniejsze - nie popełnia błędów ortograficznych.

Offline Tidus

• Magnat
  • Per Aspera Ad Astra...
Oceń Poprzednika 4.
« Odpowiedź #43 dnia: 16 Marzec 2008, 22:08:15 »
Mantos

Nick Mentosy...!. Nie lubię ich, wole Tic-Tac'i i gumy orbit :f. Nick z powietrza, albo 1000000000 anime. Przynajmniej łatwo się kojarzy
Avatar Ino elfiq jest sobie na avatarqu, ma taki zharąbisty profil choby go miało co zeżreć zaraz. Ino tak sobia
Sygna Userbary, oczywiście nie dało się poświęcić 30 minut i czegoś znaleźć lub 5 godzin, żeby własny zrobić nic w niej nie ma <xP>.
User Taki szaraczek, pojawia się i znika, jak  twoja stara. Spami, morduje gwałci i kradnie. A szczegółowo - jest ok
Największe ZaletyJest wysokim, niebieskookim blondynem
Wady ÂŻe nie jest niskim szatynem, proste.
Co mi się z nim kojarzyMentosy...
Stosunek do innychLachociągarski
Jaki jest poza forumFatal error
Co sądzisz o jego postachZaglebiste, szał, naucz mnie kiedyś tak pisać. Dobre są, bo w sumie treść oddają ;p

Edit

obrazek...
zUo

//Walar, ty cieniasie, ten na avatarze to Constantine... < Keanu Reeves >. Nick też źle przetłumaczony... Dzień gniewu, biada zwyciężonym -.-. Tak na przyszłość, jak komuś się mój nick zachce przetłumaczyć
« Ostatnia zmiana: 17 Marzec 2008, 14:32:02 wysłana przez Dies Irae Vae Victis »

Offline Walar

• Magnat
  • Reputacja: 0
  • Live together, die alone.
Oceń Poprzednika 4.
« Odpowiedź #44 dnia: 16 Marzec 2008, 22:28:33 »
Dies Irae Vae Victis

Nick: "Dzień chwały, chwała zwycięzcom". Czy nie mogło zostać poprostu Zhai? ;p
Avatar: Przypomina mi on Max Payne'a, chociaż odrobine kojarzy mi się też z Neo...
Sygna: Terminator Konon, co likwiduje wszystko xD
User: Bez żadnych zastrzeżeń. Dies jest w porządku.
Obrazek: xD
Największe Zalety: Jest w Otterio Vomnen ;p
Wady: Nie wiem...
Co mi się z nim kojarzy: Max Payne, Neo
Stosunek do innych: Przeciętnie przeciętny xD
Jaki jest poza forum: Nie mam zielonego pojęcia :)
Co sądzisz o jego postach: Sensowne, spójne, długie, czyli takie jakie powinny być

Offline Eregrin

• Magnat
  • ÂŻycie jest jak komputer - do zabawy i do konkretów
Oceń Poprzednika 4.
« Odpowiedź #45 dnia: 14 Kwiecień 2008, 08:40:28 »
WALAR

Nick: Hmmm... Kojarzy mi się z wilkiem, oraz z piorunem. Nie wiem zabardzo, co sądzić mam o tym nicku, aczkolwiek jest: średni
Avek: http://gothic.gram.pl/forum/uploads/av-7629.jpg - no nie wiem... Tamten twój poprzedni kotek, lepiej mi się podobał... ;)
Sygna: Fajna nawet
User: Jest ok, widać, że polubił on bardzo MARANT. A w "Tawernie pod Martwą HArpią" jest również ok ;)
Największe zalety: Pisze mało spamu, o ile nie w ogóle ;P
wady: <nie wiem>
Co z nim mi się kojarzy: Wilk i piorun ;)
Stosunek do innych: Nie wiem, ale uważam, że powyżej średniej
Jaki jest poza forum: Nie wiem, ale uważam, ze jest on BAAAAAAAAAAAArdzo spokojny. Nie wiem... Ale chyba taki właśnie jest.
Co sądzisz o jego postach: dobre...

Offline Tidus

• Magnat
  • Per Aspera Ad Astra...
Oceń Poprzednika 4.
« Odpowiedź #46 dnia: 14 Kwiecień 2008, 14:05:33 »
Lordzik ;p

Nick: Za dużo czasu grałeś w W3... co tu mówić zerżnięty z gry osobiście mi się nie podoba, nick powinien charakteryzować daną osobę, a tu wielki shit. 0 weny własnej
Avek : To się leczy... wszędzie W3
Sygna : Pożyteczna na swój sposób... przynajmniej tu nie ma nic o W3
User : Spam... za dużo spamu i robienia herosa, za dużo debilizmu, za dużo Ciebie samego w głupich powielających się tematach.
Największe zalety : Brak, ale jest długa lista wad:
Największe wady : Spamerstwo, przerośnięta inteligencja, brak umiejętności pisania poprawną polszczyzną, 0 wyobraźni, 0 perspektyw na forum.
Stosunek do innych : Podpier**ala się do kogo padnie...
Jaki jest poza forum : Nie znam i nie mam ochoty poznawać
Co sądzisz o jego postach : sWeeetaÂŚne I FokUle... :f

Offline Bela

• Magnat
  • Reputacja: 14
  • where my bitches?
Oceń Poprzednika 4.
« Odpowiedź #47 dnia: 15 Kwiecień 2008, 16:28:26 »
Dies Irae Vae Victis

Nick: Nie wiem co paliłeś w dniu, kiedy ustawiałeś sobie taki nick, ale jedno cipowiem - daj namiar na ten towar, pobiłeś nawet mnie, na*ebanego, ledwo patrzącego na oczy ustawiającego sobie buźkę IsentoRa na avek z napisem LOVE i zmieniającego nick na Yogi Fura Kukabana.. A co to w ogóle znaczy? Słyszałem to gdzieś na polskim ale nie kumam tego zwrotu.. Ze swojej marnej znajomości łaciny wnioskuję że Bóg wygrywa xD - zhai było lepsze

Avek: aż musiałem otwierać temat w nowym oknie żeby zobaczyć co żeś też tam wymłodził na swojego avka.. No i co widzę? O! Twój Stary! A nie.. twoja stara chyba jednak.. chociaż? Z resztą nie wiem.. Avek nic szczególnego, stoi koleś w krawacie, mało kolorów (i chwała ci za to), nie kłuje oczu, więc jest spoko - mógłby być jednak jakiś zabawny, bo ten wywołuje skrajnie obojętne uczucia.

Sygna: aż mi się wierszyk z dzieciństwa poprzypominał "stare niemodne, do ciebie podobne". Z konona była kupa śmiechu, a sygna zrobiłaby karierę gwiazdy, gdybyś ją pokazał rok temu. Mimo to na jej widok pojawił się na mojej parszywej mordzie uśmiech :) thank you!

User: z tego co pamiętam to lubiałeś robić sporo krzyku o nic i z okrzykiem na ustach "za mamusię" byłeś gotów wszystkich nas pozeżerać w obronie swoich marantowych racji :P hierarhia w łowcach ci nie pasowała xD ale było minęło, ogólnie jako user to nie sposób na niego narzekać, jednak w marancie lubiał polecieć sobie w kulki (przynajmniej za mojejkadencji)

Największe zalety: zapewne kocha mamę..

Największe wady: com powiedział - powiedziałem

Co mi się z nim kojarzy: heh.. miałem tego nie pisać, ale co mi tam :P wyobraźcie sobie 130kilowego grubaska w 2 klasie gimnazjum - łatwiej go przeskoczyć niż obejść, no więc teraz sobie wyobraźcie, że ten grubas biegnie przebierając rozpaczliwie nogami za grupka smukłychkolegów z klasy, których nie może dogonić. Teraz dodajcie do tego krzyk z jego spłakanej gęby "ODDAJCIE MOJEGO SNICKERSA!", a na końcu zróbcie z tego stopklatkę - taki właśnie obraz mi się z nim kojarzy. Podobny widok przedstawia Chouji, gdy się go nazwie grubasem, lub chce się zjeść ostatniego chipsa.

Obrazek:

Stosunek do innych: chyba w porządku, wesoły z niego chłoapk, gdzie nie poszedł, tam się z niego śmiali xD <joke> [enter]

Jaki jest poza forum: a skąd ja to mam kurza sraczka wiedzieć? Raz go tylko na konfie wyśmiali i tyle..

Co sądzisz o jegopostach: pozwólcie że zaśpiewam pisoenkę ani mru mru: "nic ciekaweeegoo"

Offline Ponurak

• Magnat
  • Reputacja: 1170
  • Podaj sobie...
Oceń Poprzednika 4.
« Odpowiedź #48 dnia: 15 Kwiecień 2008, 20:12:16 »
Bela

Nick: Nick bardzo Belowaty. Ogólnie to mi się zdaje, że wziął się od nazwiska.(chyba)

Avek:Interesujący. Szczególnie intryguje mnie 1 plan, czyli ludzik z plecaczkiem xD(no dobra jak się uparłeś to masz to nie plecaczek tylko ręka, co on ma uczulenie na pszczoły?)

Sygna:Sygna jak to sygna. Normalna no nie. Tylko trochę mało "rzuca" się w oczy. Można by rzec, że wcale jej nie ma.

User:Dawny mod. Przestrzega reguł. Podobno nie miał ani razu warna. Ciekawe, bardzo ciekawe.

Największe zalety:Jest sobą, mówi to co myśli

Największe wady:nie zauważyłem

Co mi się z nim kojarzy: Ten sympatyczny ludzik z jego avatarka. Ale z tego co mi wiadomo pan Bela jest zupełnie inny

Obrazek:
Piękne co? Ty jesteś Jerry :D Nie wiem czemu ale tak mi się kojarzy. Sami przyznacie, że foto jest świetne.

Stosunek do innych:No szanuje innych etc. Ogółem mówiąc dusza towarzyska forum. Nie lubi gdy ktoś się wywyższa. (czy coś w tym stylu)

Jaki jest poza forum:Nie znam go za zbytnio ale poza forum wydaje się być spontaniczny hehe coś czuję że dostanę za to w zęby xD

Co sądzisz o jego postach:Są bardzo Dłuuuuuuuuuuuuugie i rozbudowane. Kiedy zaczynam czytać świeci słońce, a kiedy kończę jest ciemno. Jednak czyta się nawet przyjemnie.
« Ostatnia zmiana: 15 Kwiecień 2008, 22:54:32 wysłana przez .:AngaR:. »

Offline Bela

• Magnat
  • Reputacja: 14
  • where my bitches?
Oceń Poprzednika 4.
« Odpowiedź #49 dnia: 15 Kwiecień 2008, 23:09:55 »
Ja tu sobie pozwolę na małą dygresję, i trochę innowacji wprowadzę. Mianowicie mam zamiar zacytować Angara, parę rzeczy sprostować, no i - oczywiste - ocenić go. No więc jadymy z tym koksem..

ANGAR

Nick:
Nick bardzo Belowaty. Ogólnie to mi się zdaje, że wziął się od nazwiska.(chyba)
No to tyle dobrze o mnie wiesz, zaiste - wziął się od nazwiska, słusznie prawi, polać mu!

A co do Angara? Mało oryginalny, stanbowczo za mało, jedyny gothicowy nick jaki tolerowałem to Kapitam Greg, ale to już inna historia. Jeszcze te kropki.. No ale przemilcze je, każdemu podoba się co innego, więc nie będę mu tu już metek neo-kid'sów przyszywać.

Avek:
Interesujący. Szczególnie intryguje mnie 1 plan, czyli ludzik z plecaczkiem xD
Z d*pą, nie plecaczkiem.. Człeku to jego ręka jest! A avek owszem - mnie też się podoba xD

Co do Angara - no jego avek bije DIVV na głowę, tu się przynajmniej coś kutwasi, i to całkiem zabawnie. Duszek rulez avek mi się podoba. Czcij marchewe też nie było złe, ale chwała ci za zmiane zdjęcia jakiegoś patafiana z dorysowanym hitlerwąsem. Co raz trolepiej tak trzymej chłopie.

Sygna:
Sygna jak to sygna. Normalna no nie. Tylko trochę mało "rzuca" się w oczy.
Nic dodać - nic ująć. Przestałem być zwolennikiem galerii sztuki w sygnaturach.

A Angar? Mnie zabił ubek o zacnym tekście "sracz user" i będę bronił krzesłem tibii czy jakoś tak :P trafne i przytuliaszcze :P pozostałe trzy ubeki przeszły mi jakoś bez echa, co świadczy o ich miernocie w moich patrzałkach.

User:
Dawny mod. Przestrzega reguł. Podobno nie miał ani razu warna. Ciekawe, bardzo ciekawe.
Nie tak znowu dawny, raptem pare miesięcy minęło.. Warna owszem, nie miałem ani jednego, choć nie raz mi się zdażyło poważnie nagiąć regulamin czy solidnie kogoś obrazić (nie łamiąc przy tym regulaminu) - tak to tylko Belka potrafi xD się jest heheh

Angar? Sam mu warna wlepiłem, i do teraz ma burak 20%, nikt nie raczył docenić jego poprawy hehe.  poprawa jest znaczna, skoro wlepiłem mu warna, tomiałem go za idiotę piszącego jeszcze gorsze posty.. No ale się chłop wyrobił, piona dla niego.

Największe zalety:
Jest sobą, mówi to co myśli
Cieszę się, że ktoś to zauważył, że powszechne konwenanse i lizanie odbytów to ja mam w d*pie..

A Angar? No ma to coś.. mimo różnicy wieku, tego że jest uciążliwy, męczący, przygłupawy, potrafi dobić, czasem nie błyszczy inteligencją, to go lubie, ma to coś chłopak, że można z nim lekko pogadać, mimo iż czasme przez niego mam ochote wy*ebać monitor przez okno, to nie umiem się na kolesia długo wkurzać. A druga rzecz to to, że jest wyrozumiały i pełen zrozyumienia: jak mam zły humor, a on zacznie coś pieprzyc, a ja nie mam na ochoty znim gadać, to mówię wprost żeby spier*alał, a on to kuma i nie zwraca mi gitary, i przy okazji nie strzela focha. Big plus :P

Największe wady:
nie zauważyłem
ja też nie xD

A u Angara to wymieniłem wyżej, nie ma sensu się pluć o to samo dwa razy :P

Co mi się z nim kojarzy:
Ten sympatyczny ludzik z jego avatarka. Ale z tego co mi wiadomo pan Bela jest zupełnie inny

ÂŻe niby ja sympatyczny nie jestem? ;( <foch> z przytupem ;( ;( ;(

A z Angarem mi się kojarzy zbroja strażnika świątynnego :)

Obrazek:
Angara nie skomentuję, za to wsadzę to co mi się z nim kojarzy

Stosunek do innych:
No szanuje innych etc. Ogółem mówiąc dusza towarzyska forum.
Dziękować :)

A jego stosunek do innych? Nie mam zielonego pojęcia, ja mogę powiedzieć jaki ma stosunek do mnie - a człowiek potrafi uszanować cudzą prywatność, potrafi uszanować rozmówcę, cenię to u niego :)

Jaki jest poza forum:
Nie znam go za zbytnio ale poza forum wydaje się być spontaniczny hehe coś czuję że dostanę za to w zęby xD
Heh nei dostaniesz w zęby :)

A Angara określe jednym słowem - niemożliwy xD (ew. niedopodpier*olenia)

Co sądzisz o jego postach:
W całej jego karierze spodobał mi się jeden jego post, za który wlepiłem mu warna, oto on:
"Zawsze wsadzam do paki Sarę, bo Canthar ma lepsze bronie a Sary nei można wydupczyć" xD i jak tu takiego nie koffać? xD

Offline Boba Fett

• Magnat
  • Reputacja: 13
  • Wolność jest nieśmiertelna
Oceń Poprzednika 4.
« Odpowiedź #50 dnia: 18 Kwiecień 2008, 14:15:53 »
Bela

Nick
Nick został zmieniony i muszę przyznać, że ten, który posiadałeś dawniej jakoś bardziej mi się podobał. Czemu? Trudno powiedzieć. Powiedzmy, że miał w sobię tę oryginalność, co czyniło go wręcz niemożliwym do spotkania na innym forum. A ten? Kojarzy się z belką drewna. Dodatkowo pamiętam incydent, kiedy w sygnaturach co niektórych użytkowników pojawiały się dwuznaczne obrazki skierowane do Ciebie. A więc podsumowując: jak dla mnie stryjek zamienił Gothica 1 na Gothica 3, co jest, niestety, stratą. ;)
Ocena: 7/10

Długo przy nim trwasz, a to się u mnie ceni. Dodatkowo chyba bardzo dobrze odzwierciedla Twoją osobę, co podkreśla chmurka, w której pojawia się Twój nick. Avatar jest ciemny, na którego tle stoi jakiś chłopak (?) w deszczu. Co on dokładnie oznacza? Trudno mi powiedzieć, ale pewne jest to, że pasuje do Ciebie i radzę Ci go jeszcze nie zmieniać przez długi okres czasu bytowania na forum Twerny Gothic.
Ocena: 9+/10

Sygnatura:
W sumie jej brak, jakby nie liczyć krótkiego tekstu. Może to i lepiej, że nie ma obrazka? Nie wiem. Nie wiem również w jakim celu jest to ,,obrażony prezydent". A w takim razie nie ma się tu w zasadzie nad czym rozpisywać. Na Twoim miejscu pozbyłbym się tego ,,czegoś" z podpisu i nie nie dawał lub zaopatrzył się w jaqkiś pasujący do mojej osoby obrazek.
Ocena: 2/10

User:
Pan Bela odwiedza to forum już od dawien dawna, dlatego jest osobą znaną (i kochaną? :P) i szanowaną. Swego czasu dorobił się posady moderatora, co na pewno nie jest byle jakim osiągnięciem. Jest pomocny, aktywny i nie gardzi pomocą innych, jak co niektórzy userzy, jakich tu poznałem. Tak samo chętnie ów pomoc okaże, jeśli się o nią go poprosi. Dobry kolega i godny zaufania człowiek. Mam nadzieję, że nie zrezygnuje z Tawerny Gothic i pozostanie tutaj jeszcze długo zaszczycając Nas swoimi obszernymi wypowiedziami. Tak samo mam nadzieję, że stosunki między nami będą normalne, a już tym bardziej, że się nie pogorszą.

Największe Zalety:
Trochę ich jest, dlatego tylko pokrótce postaram się je wypisać. Jak wspomniałem powyżej, Bela jest bardzo pomocny i skory wspomóc swoim słowem i radą. Jego aktywność jest pozazdroszczenia, tak samo styl i długość postów. To, jako moderator, bardzo doceniam, dlatego też bez przeszkód zasługuje na mój pełny szacunek.

Największe Wady:
W sumie nie ma... Nie podobało mi się tylko jego podejście do userów, jak był moderatorem. To wszystko, reszta to raczej same zalety.

Co mi się z nim kojarzy:
Po zmianie nicka to z belką drewna. No i często kajrzy mi się on z tym dzieckiem w deszczu z jego avatara. Jako tako jeszcze z jakimś pluszowym misiem. :D

http://www.republikadzieci.pl/rd/images/zo.../mojmisio_1.jpg

Stosunek do innych:
Bardzo dobry. Choć lubi podyskutować z ,,ludnością" to jest pomocny, życzliwy i szczery. Swoimi słowami bardzo rzadko zmierza ku otwartym kłótniom, bardziej mu już zależy, by stosunki z każdym na forum były przyjazne bądź chociaż przyjazne. Tylko będąc moderatorem nie podobały mi się niektóre jego zwroty do użytkowników. Słowem: stosunek jest bardzo dobry.

Jaki jest poza forum:
Nie bardzo już pamiętam, gdyż ostatni raz z nim rozmawiałem... hmm, nie pamiętam. :D Jednakże jest to człowiek wyluzowany (na pewno bardziej ode mnie :P), z którym da się normalnie porozmawiać. Jeśli ktoś mu szczególnie na forum nie podpadł, może śmiało z nim pogadać na komunikatorze.

Co sądzisz o jego postach:
Bela należy do niewielkiej elity na forum, która nadal preferuje długie i szczegółowe wypowiedzi. Osobiście bardzo szanuję takie osoby i cieszę się, że jak mają się wypowiedzieć, to robią to raz, a pożądnie (nie odwalają chały by tylko sobie nabić jak najszybciej posta). Cóż tu więcej mówić, trzymaj tak dalej, panie Bela i nie rezygnuj z długich postów - Twoje trudy nie idą na marne, a Ci, którzy jęczą, że lejesz wodę i nie chce im się ich czytać, powinny przenieć się na jakieś fora.pl. Trzymasz poziom, a jako że jest to oficjalne polskie forum Gothica, takie osoby jak Ty są cenione. ;)

Z poważaniem
Boba Fett

Ps Jak jeszcze raz ktoś walnie ocenę, w której każdy podpunkt ma jedno, dwa zdania - będzie ona (ocena) od razu usuwana. Lenistwo nie jest tolerowane - jest to temat, w którym naprawdę można się rozpisać, a większości się po prostu nie chce (czasami w ogóle nie znają osoby, którą oceniają). Osobiście przyznam, że moja powyższa ocena jest dwa razy krótsza, niż jaką chciałbym napisać (za co przepraszam Belę).
« Ostatnia zmiana: 18 Kwiecień 2008, 19:58:17 wysłana przez Boba Fett »

Offline Gorion

• Kopacz
  • **
Oceń Poprzednika 4.
« Odpowiedź #51 dnia: 28 Kwiecień 2008, 15:38:25 »
Boba Fett

NICK:
Może nie wymyślił go sam ale jest dosyć oryginalny(nie spotkałem podobnego na tym forum). Nawet mi się podoba(pasuje do jego osobowości). Chwała mu za to, że nie jest jednym z wielu xardasków, bezików itd.

AVATAR: Zintegrowany z nickiem. ÂŚrednio mi się widzi(Nie jestem fanem star wars-ów).
Ale tak czy siak nie wyobrażam sobie go bez tego avka.

SYGNATURA: Pingwin ubrany w szmatki z Dragon-balla. Nawet mi się podoba(wprowadza taki miły  klimacik na forum).

USER: Wielki fan ,,Gwiezdnych-Wojen a poza tym bardzo dobry modelator, który angażuje się w forum  i świetnie spełnia swoją funkcję. Mam nadzieję, że szybko nas nie opuści.

NAJWIÊKSZE ZALETY: Długo bym musiał pisać. A tak w skrócie to: uczynny, pomocny, wyrozumiały i nie gardzi nawet noobkam z jednym postem.

NAJWIÊKSZE WADY: Jest podejrzanie spokojny . A tak naprawdę to nie znalazłem żadnych większych wad.

CO MI SIÊ Z NIM KOJARZY?:
Po niku i avku to z jakimś super-hero z telewizji.

OBRAZEK PRZEDSTAWIAJÂĄCY JEGO ZACHOWANIE NA FORUM:

STOSUNEK DO INNYCH: Tak jak już wyżej wspominałem w ,,największych zaletach,,. Dodam tylko, że jest bardzo tolerancyjny w stosunku do innych i nie afiszuje się swoją wiedzą i tytułem.

JAKI JEST POZA FORUM: Nie wiem jaki jest poza TG. Ale myślę, że jego zachowanie poza forum nie różni się zbytnio od tego, które prezentuje w naszej społeczności.

CO SÂĄDZISZ O JEGO POSTACH: Co tu dużo mówić. Długie, wyczerpujące, na temat i oczywiście żadnego spamu i offtopu. Raczej nie owija niczego w bawełnę i pisze jak jest. I za to każdy powinien go cenić.
« Ostatnia zmiana: 28 Kwiecień 2008, 16:28:00 wysłana przez Gorion »

Offline Grison

• Weteran
  • Reputacja: 2319
  • Grisq. :*
    • Karta postaci

Oceń Poprzednika 4.
« Odpowiedź #52 dnia: 25 Maj 2008, 00:30:48 »
Gorion

Nick: Nawet fajny. Podobny do mojego ^^. Nie przypominam sobie abym gdzieś taki widział, czy to na innym forum czy też w jakiejś grze lub filmie tak więc plusik za oryginalność.

9/10

Avatar: Jakiś żółty ludzik trzymający tabliczkę. Ale chyba nikt nie jest ślepy i widzi co tam jest :P Nie wiem co o nim napisać. Jakoś średnio mi się podoba.

6/10

Sygnaturka: Userbar z Gothic II, nawet fajny, dobrze wykonany. No i fajny cytat bodajże Vatrasa z GII. Ogólnie mi się podoba.

8/10

User: Nie znam go ale czytając jego posty  to wydaje się normalnym gościem. Normalnym to znaczy nie spamiącym i nie wykrzykującym, że Innos jest wielki, jak to się niektórym zdarza. Ponoć dziennie wysyła 150 alertów do moderatorów ^^.

Największe zalety: Jak już napisałem nie znam osobnika ale widzę po grupie, ze gra w marant za co duży plus.

Największe wady: Nie dostrzegłem.

Co mi się z nim kojarzy: Jakoś nie mam skojarzeń ale avek nasuwa mi myśl o logo marki Blind :D

Obrazek:

Stosunek do innych: Raczej miły i pomocny. Nie widziałem aby kogoś obraził albo poważnie dociął. Z tego co ludzi mówią to jest nawet lubiany ^^

Jaki jest poza forum: Nie mam pojęcia, ale może kiedyś się dowiem :P

Co sądzisz o jego postach: Mądre. Nie za długie, nie za krótkie. Umie wyrazić w cywilizowany sposób swoje zdanie używając przy tym ładnego języka.
« Ostatnia zmiana: 25 Maj 2008, 00:42:49 wysłana przez Grison »

Offline Xoulus

• Magnat
  • Reputacja: 3
  • Satan ;)
Oceń Poprzednika 4.
« Odpowiedź #53 dnia: 25 Maj 2008, 01:02:29 »
Nick: podoba mi się, pasuje do ,,nosiciela". Naprawde dużo lepszy od poprzedniego jakim był Kapitan Greg. Nie mam pojęcia czy pochodzi z gry, filmu, a może książki. Ważne, że nie jest z Gothica.
Avatar: aakaś dziwna kręcąca się gwiazda i tak w kółko. Fajny choć trochę monotonny, zresztą jak każda z krótkich animacji.
Sygnatura: albo jej nie ma, albo ma 1 piksel i jej nie widać.
User: posiadający bardzo ciekawą osobowość, mający nijaki talent do rozśmieszania, fajnie czyta się jego wypowiedzi w różnych tematach.
Największe zalety: a bo ja wiem, dobrze pisze, humorzasty.
Największe wady: może jakieś są, a może i nie.
Co mi się z nim kojarzy: nie mam pojęcia, co może z nim się kojarzyć.
Obrazek:

http://www.worth1000.com/entries/240000/240248EjMI_w.jpg.
Stosunek do innych: pomocny, niby lubiany. :P
Jaki jest poza forum: kawał mendy i w ogóle zupełny degenerat, ale to w nim właśnie jest zaje...iste.
Co sądzisz o jego postach: dobre, pisze mądrze. Wie co pisze.
« Ostatnia zmiana: 25 Maj 2008, 01:05:40 wysłana przez Xoulus »

Offline Grison

• Weteran
    • Karta postaci

Oceń Poprzednika 4.
« Odpowiedź #54 dnia: 25 Maj 2008, 01:34:37 »
Xoulus

Nick: Bardzo fajny, lepszy od poprzedniego (Sebol). Poniekąd klimatyczny. Z reguły podobają mi się nicki zaczynające się na "X", o ile nie jest to "X@rd@s997" ^^.

10/10

Avatar: Również bardzo fajny. Render z Heroses V. Niby nieco utarty ale i tak fajnie wygląda. Dziwi mnie tylko, że tak długo go nosisz wiedząc ile tego wszystkiego robisz na Photoshopie :P

9/10

Syngatura: Również fajna. Render z Crysisa to chyba ja znalazłem nieprawdaż? ;] Intrygująca postać żołnierza w nano-kombinezonie to jest to.

9/10

User: Były pan moderator ;] Co prawda za dużo się nie napracował ale zawsze. ÂŚmieszny człowiek, w dobrym tego słowa znaczeniu. Fajnie się z nim rozmawia na różne tematy ale ostatniego to chyba tu nie wymienię ^^.

Zalety: Jest do kogo gębę otworzyć :D Mamy podobny gust muzyczny za co oczywiście plus.

Wady: diabeł twierdzi, że Marant to chłam :P Na stos i pod gilotynę krocza, ot co!

Co mi się z nim kojarzy: Jakiś maniak lubiący przeklinać i czytać pornograficzno-satanistyczne treści ^^

Obrazek:  Xoulusek

Stosunek do innych: Ano lubi się czasami podśmiać z kogoś. Jest... bardzo krytyczny w swoich ocenach, że się tak wyrażę ;]

Jaki jest poza forum: No diabeł i alkoholik jak każdy, a do tego wrak człowieka. Chyba lubi pierniczki :P

Co sądzisz o jego postach: A cóż mam napisać? Mądre, na temat, wie jak się wypowiedzieć, pisze dosyć ciekawie z tym, ze już dawno żadnego jego posta nie widziałem.

Offline Walar

• Magnat
  • Live together, die alone.
Oceń Poprzednika 4.
« Odpowiedź #55 dnia: 25 Maj 2008, 21:01:57 »
Grison (Captain Greg ;p)

Nick: ÂŁee Grison, bardziej mi się podobało Greguś, chociaż zgapione z Nocy Kruka, ale coś w tym było.

Avatar: Hyhy, im dłużej się w niego gapiłem, tym bardziej bolał mnie łeb xd.

Syngatura: Nie no, sygnature to Grison ma bardzo długą i ciekawą, nie ma co ;p

User: Bardzo miły ;p i życzliwy ;) user. Mam nadzieję, że wkrótce powróci do Marantu ;]

Zalety: ÂŻarciki i ogólnie poczucie humoru.

Wady: Po co on zmieniał nick to nie wiem, to chyba jego jedyna wada ;p

Co mi się z nim kojarzy: No jak to co? Obóz piratów z Nocy Kruka i ta muzyczka na harmoszce w tle ;]

Obrazek:

Stosunek do innych: Jest w porządku dla tych, których lubi, za to biada jego wrogom. Nie lubi turbanów ;p

Jaki jest poza forum: A niezły jajcarz z niego, można się z nim pośmiać ;]

Co sądzisz o jego postach: Jak już coś napisze, to dość długo i sensownie.

Offline Grison

• Weteran
    • Karta postaci

Oceń Poprzednika 4.
« Odpowiedź #56 dnia: 25 Maj 2008, 21:51:43 »
Walarek :P

Nick: Nawet mi się podoba. Dosyć klimatyczne chociaż tancerza mongolskiego baletu to się chyba tak nazwać nie da :P

9/10

Avatar: Z fimlmu V for Vendetta. Motyw z filmu bardzo mi się podoba jak i sam film tak więc już za to plusik.

10/10

Sygnaturka:

Również z filmu VfV. Do tego fajny cytat, sądząc po jego treści to pewnie też z tegoż dzieła?

10/10

User: Miły, dobrze pisze. Zawsze się można do niego odezwać :D

Zalety: Gra w Marant, do tego bardzo pomocny. Gdy mam jakieś pytanie to życzliwie odpowie ^^.

Wady: Raczej nie ma nic co mogłoby mnie od niego odepchnąć ;]

Co mi się z nim kojarzy: Japoński wachlarz w szkocką kratę ;]

Obrazek: Klik

Stosunek do innych: Jak już napisałem jest miły i pomocny, zawsze wysłucha rozmówcę.

Jaki jest poza forum: Fajnie się z nim rozmawia, zawsze można zaczerpnąć opinii i wymienic poglądy.

Co sądzisz o jego postach: Dobre, mądre i na temat. Raczej nie widziałem spamu albo offtopu w jego wykonaniu. No chyba że w Dziale Wypraw :P

Offline Dee'mon

• Obywatel
  • Reputacja: -259
  • Porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy wchodzicie.
    • Karta postaci

Odp: Oceń Poprzednika 4.
« Odpowiedź #57 dnia: 27 Maj 2008, 18:14:04 »
Grison

Nick: Niby fajny, oryginalny to nie to samo, co poczciwy Greguś jakoś ten do mnie tak nie trafia.

7/10

No avatar to mi się bardzo podoba niby taki prosty a jednak ma to coś. Kojarzy mi się z wojną (czerwona gwiazda)

10/10

Sygnatura: Ni ma :(

0/10

User: Arogancki gbur. ÂŻartuje, tak naprawdę to miły człowiek zawsze fajnie mi się z nim gada

Największe Zalety:
Gadatliwy i cholernie miły. Zawsze znajdzie się jakiś temat żeby pogadać

Największe Wady:
Jakoś nie zauważyłem

Co mi się z nim kojarzy:Wielki owłosiony.....Miś

Stosunek do innych:
Tak jak napisałem  w zaletach

Jaki jest poza forum: Taki ogólnie pozytywny ma sposób życia

Co sądzisz o jego postach: ÂŁadne powabne i bez offtopu

Offline Grison

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #58 dnia: 27 Maj 2008, 19:37:54 »
BalloorT

Nick: Fajny, nawet bardzo. Trochę stylem Ub3r Pr0 zawiało ale jest dobrze ;]

10/10

Avatar: Kaliber 44 tak? Zespołu za bardzo nie lubię tak jak muzyki, którą reprezentuje ( reprezentował ) ale avek wydaje mi się fajny. Czarny i biały doskonale sie ze sobą łączą.

8/10

Sygnatura: Nie ma.

User: Nadzwyczaj spokojny. Stoik ^^ ? Bardzo miły człowiek, rzadko się wypowiada ale jak coś napisze to mądrze.

Zalety: Jak wyżej. Spokój i opanowanie.

Wady: Nie ma, chociaż w marancie mógłby być aktywniejszy momentami ;].

Co mi sie z nim kojarzy: Rapujący filozof, który przebywa w pustelni i zastanawia się dlaczego kamień na którym siedzi tam leży ^^

Obrazek:

Stosunek do innych: Tak jak już napisałem. Ponad wszystko uprzejmy i miły.

Jaki jest poza forum: Nigdy nie usłyszałem ( zobaczyłem ) z jego ust ( okna komunikatora ) żadnej obelgi czy też zaczepki toteż rozmawia się z nim naprawdę fajnie. A poza tym, to taki sam jak na forum :P

Co sądzisz o jego postach: W marancie to nadzwyczaj krótkie ale jak najbardziej na temat. Podobnie na reszcie forum, zależy jeszcze od tematu.

Offline Bloodwayne

• Kret
  • *
  • REMEMBER ME !!!
« Odpowiedź #59 dnia: 03 Czerwiec 2008, 17:51:02 »
Maksous
 Nick- może kiedyś zczaję ale narazie..ktoś ty Wchoju where?
Avatar-tyle takich jest ze heeej
Sygnaturka-przetlumacz bo ros ani manadarynskiego nie znam
User-nie znam nie widzialem ani nie slyszalem
Zalety-nie ma
Wady-nie ma
Co sie mi kojarzy-maybe nie wiem?
obrazek-ale jaki avatar czy co?

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #59 dnia: 03 Czerwiec 2008, 17:51:02 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything