Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń Poprzednika 4.

<< < (17/34) > >>

Foltest:
Nick: Serail ??? kojarzy mi się z serialem
Avatar: znak radioaktywności, bo dłuższym wpatrzeniu zaczął mi się podobać
Sygnatura: widocznie ma to co lubi i ogląda
User: nie mnie to oceniać...
Największe zalety: pisze długie posty, na temat, nie spamuję, spoko moderator
Największe wady: [...]
Stosunek do innych: Nie obraźa, miły i kulturalny
Jaki jest poza forum: nie wiem, bo go nie znam osobiście
Co sądzisz o jego postach: długie, poprawnie napisane, na temat, nie wnerwiają człowieka
Obrazek przedstawiający jego zachowanie na forum:

PS: Wzorowy user :D

Pan Mroku:
Nick:Foltest hmm moze test na zwierzetach?:P
Avatar:Fajny kojarzy mi sie z wojna
Sygnaturka:A ma?
User:Nie wiem
Najwieksze zalety:Jest sprawiedliwy i spoko kolo
Najwieksze wady:Taki kolo je w ogóle ma?lol
Stosunek do innych:Taki jaki powin miec kazy szanujacy sie obywatel
Jaki jest poza forum:Pewnie taki jak na Lord Arthas
Co sadzisz o jego postach:Nie wielu ma takie doswiadczenie w roznych zakresach jak on dlatego jego posty zawieraja duzo madrosci:P

Mantos:
Nick: Co tu dużo mówić żywcem wyciągnięty z wiedźmina, możn było się bardziej wysilić.
Avatar: Dwie łapki trzymają miecz, nic ciekawego.
Sygnaturka: Cytaty, cytaty i cytaty. "Jedyną czynnością, która dobrze wychodzi samotnym, jest samogwałt." - nie tylko samotnym  ??
User: Być może coś z niego będzie tylko musi się poprawić. Już jest lepiej ale nie dość dobrze. Szczególnie chodzi mi o posty w działach problemy. Trzy, cztery słowa, a nikt nie wie o co mu chodzi. Wygląda to tak jak by pisał odpowiedź tylko po to by zwiększyć ich liczbę na liczniku.
Największe zalety: Nie kłoci się, jest miły może trochę zbyt narwany, ale w porządku
Największe wady: Za dużo spamu i głupich tekstów
Stosunek do innych: Wazeliniarz
Jaki jest poza forum: Podobny jak na forum tylko piszę o wiele sensowniej i jest spokojniejszy
Co sądzisz o jego postach: Za krótkie, za mało zrozumiane.
Obrazek:

PS. Nie zauważyłem posta Pan Mroku.

Grison:
Mantos

Nick: Nawet fajny z tym że za bardzo sie z mentosami kojarzy ;] Tradycyjnie trzeba walnąć coś o wielkiej oryginalności i niesłychanym pomyśle na nick. Tak wiec mówię, nick jest wielce oryginalny i musiał go wymyślić bardzo kreatywny człowiek ;p

9/10

Avatar: Kiedyś był jakiś długouchy jegomość z kobiecymi rysami twarzy. Wydaje sie kierować wzrok przed siebie w lewą stronę i naprzeciwko chaty wójta. Najstarsi górale zapewne powiedzieli by, że to jakiś elf :P Teraz zaś jest standardowe logo TG tak więc ocena słaba:P

1/10

Sygnatura: Animacja przez, którą musiałem się przez tydzień kurować w zakładzie zamkniętym. No co? Ten banner naprawdę mówił! Nie patrzcie tak na mnie. Bardzo fajny i pomysłowy przy okazji jest. ;] Do tego jakieś lekcje używania forum. Wątpię aby ktoś kto nie wie jak sie z forum korzysta się pokusił o przeczytanie tego ale no nic. Trzeba próbować ;p

9/10

User: Aktywny, niektórzy sądzą nawet że pomocny i ynteligętny. Nie spamuje, nie offtopuje za nadto. Taki swój chłop. Chyba lubi ganiać noobków za ich przewinienia. Z tego co zauważyłem to szczególnie wyczulony jest na Lorda Arthasa. Być może go to podnieca, podbudowuje psychicznie, przyprawia o ślinotok, być może również potrzebuje odpoczynku i relaksu po zmaganiach w trudnej codzienności i bicia przez rodziców kostką brukową. Nie mam pojęcia. Who cares.   

Największe zalety: Jest na forum aktywny, gra w marant. Liczę na niego gdy już rozkręcimy Oterio.

Największe wady: Jakiś taki tchórzliwo-zadziorny mi sie wydaje, zaczepno-obronny i negatywnie zakręcony.

Stosunek do innych: Raczej pisze to co myśli, chociaż to tez zależy, nie siedzę w jego główce. Raczej miły jest ale też zależy dla kogo. Jak już napisałem nad niektórymi wręcz sie znęca psychicznie i bezlitośnie wytyka wady. Wszystko dla ludzi ale z umiarem.

Jaki jest poza forum: Nie mam pojęcia, nigdy z nim nie rozmawiałem.

Co sądzisz o jego postach: To co napisałem w akapicie user. Konkretne, nie owija w nich w bawełne.

Obrazek:

Gangsta

Tiw:
Grison:

Nick: Fajny, oryginalny et cetera, et cetera.... Na prawde niezły 32/35;

Avatar: Nie mam pojęcia, czy ta gwiazda to czegoś symbol, mi się nawet podoba, chociaż bez większej rewelacj ;) jest ok 19/21;

Sygnatura: Kolejny plusik, dosyć zabawna animacja, świetna 3651/3653;

User: Aktywny i to bardzo, te jego posty, które przeczytałem są napisane przyzwoicie, tzn. chyba bezbłędnie, czy pomocny to nie wiem, bo ostatnio prawie wcale nie zaglądam do działów o wszelakiej pomocy xP, wydaje się być zabawny;

Największe zalety: Jak sam Grison napisał bycie w Marancie jest plusem, chociaż mi to... nie obchodzi, bo mnie tam nie ma xP. Pisze dużo postów etc. ...;

Największe wady: Raczej brak, chyba;

Jaki jest poza forum: Nie mam pojęcia;

Stosunek do innych:Aż tak się jego postom nie przyglądałem, żeby pisać jego stosunkach z userami, ale raczej miły;

Co sądzisz o jego postach: Patrz punkt "User:";

Obrazek: Ten :P .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej