Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń Poprzednika 4.
Tiw:
Gorion
Nick: Oryginalny, nawet ładny, przynamniej dla mnie.
Avek: Kameleon (?) na czarnym tle, według mnie jest ok, nie "pstrokato"
Sygnatura: Przedawkowanie Gothica ;f
User: Raczej spamu się nie doszukałem w jego postach, tzn. dobry user ;)
Wady: Raczej brak
Zalety: Pomocny i nie spamuje, jak już napisałem, dobry user
Obrazek:
Gorion:
Don Corleone
Nick: Oryginalny, kojarzy mi się z sycylijską mafią. Daje duży "+".
Avek: Hawajski alfonsini w okularach, kapilutku i z fają w gębie;P
Kolejny "+" za oryginalność i fajność.
Sygnatura: Zapewne jakiś cytat, ale z czego to hugo wie, mam mieszane uczucia co do dej sygny.
User: Dołączył dosyć dawno. Ma stosunkowo mało postów ale to dobrze, bo nie zaśmieca forum i za min coś napisze to dobrze to przemyśli, kolejny "+". ogólnie jest spoko i nic do niego nie mam.
Wady i Zalety: Patrz "User".
Obrazek:
Serail:
Ale nie mogę się powstrzymać od nieskomentowania Zhaiusia :)
Nick: Zhai
Avatar: Jakiś kot, który liże mi monitor od środka. Nawet fajny avatar.
Sygnatura: Ciekawy cytat i ładny obrazek zawierający nick. Bardzo mi się podoba.
User: Na forum jest bardzo uczynny, co więcej od jakiegoś czasu dumnie pracuje jako moderator.
Największe zalety: Mogę sobie z nim pożartować (chodzi mi tutaj o żarty dla innych balansujące na granicy dobrego smaku)
Największe wady: Admin, forum Guild Wars ( dla jasności, Zhai nie jest adminem na tamtym forum, ale zainteresowani wiedzą o co chodzi).
Co mi się z nim kojarzy: Zhai kojarzy mi się z człowiekiem, który niszczy chrześcijaństwo, a samych chrześcijan morduje z uśmiechem na twarzy (żart).
Stosunek do innych: Jeżeli ty jesteś w porządku wobec niego, to on jest w porządku wobec ciebie (to jest bardzo duża zaleta).
Jaki jest poza forum: Poza forum można z nim sobie spokojnie i przyjemnie pogadać na każdy temat.
Co sądzisz o jego postach: Czasem lubi postękać, ale poza tym jego posty stoją na wysokim poziomie.
Obrazek przedstawiający jego zachowanie na forum
Eregrin:
Nick: Kojarzył mi się na początku z Serialem. Lecz Serail, w chwili obecnej, kojarzy mi się z jakimś statkiem kosmicznym, albo jakimś kosmitą :]
Avatar: Bardzo odzwierciedla się na nicku. Jest on ciemny, przedstawia jakiś wibrator. Możliwe, że jest to jakaś część tego statku kosmicznego, z mojego skojarzenia. Ogólnie, to zawsze, gdy tylko go widzę, kojarzy mi sie z Serailem.
Sygnaturka: Widać, że bardzo lubi być o wszystkim poinformowany, oraz lubi taryfę 'Era'. Nie wiem za bardzo, dlaczego akurat to, ale to się jakoś dziwnie łączy. To pewnie przez kolorystykę.
User: Na GG, pomaga praktycznie we wszystkim, rozmawia się z nim przyjemnie. Jako mod, wcale nie popisuje się swoją "władzą". Daje nam tylko do zrozumienia to, że mod to user, który ma większe obowiązki. Aktywnie uczestniczy w dyskusjach i broni swego zdania bardzo zawzięcie.
Największe zalety: Spoko gość. Jako moderator, nie wywyższa sie, szanuje on także inne osoby. Pomocny praktycznie we wszystkim, oraz można mieć do niego duże zaufanie :)
Największe wady: ...
Stosunek do innych: Uważam, ze dobry, jak nie bardzo dobry.
Jaki jest poza forum: miły, wyluzowany i spokojny ;)
Co sądzisz o jego postach: naprawdę, ich poziom, jest co najmniej bardzo dobry. Ale... W końcu, jak to na moda przystało - musi dawać przykład dla userów.
Obrazek przedstawiający jego zachowanie na forum:
Serail:
Nick: Lord Arthas, podobno tak nazywał się jakiś gość z Warcrafta, ale nie sprawdzałem tego osobiście.
Avatar: Jakaś niebieska małpa siedziąca przed kompem, może odzwierciedla wygląd Arthasa?
Sygnatura: Pierwsza moja reakcja, kiedy zobaczyłem tą sygnaturę, to " O kur*a, już sylwester? Chyba wczoraj na imprezie trochę przesadziłem" :)
User: Miło mi się z nim gada na gg oraz dyskutuje na forum, naprawdę można nim przeprowadzić przyjemną konwersację.
Największe zalety: Spoko kolo, co można powiedzieć więcej. Rozmowa z nim, to czysta przyjemność.
Największe wady: Już brak, bo w kiedyś w temacie o satanizmie nie chciał słyszeć, że ta filozofia to coś co nie jest złe, ale teraz, kiedy to zrozumiał nie ma żadnych wad.
Stosunek do innych: Nie obraża innych, jest miły i pogodny, czego więcej można chcieć?
Jaki jest poza forum: Poza forum jest taki, jak na forum.
Co sądzisz o jego postach: Są na poziomie, w pisaniu używa zróżnicowanego słownictwa i zna się na ortografii, co wykorzystuje podczas pisania.
Obrazek przedstawiający jego zachowanie na forum:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej