Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Oceń Poprzednika 4.
Arkhan:
Bloodwayne
Nick - wzięty zapewne od naszej ukochanej wapirzycy, lub od czegokolwiek ale może być. Pierwszy człon nicka to Blood czyli Krew (tak wiem pro jestem z angielskiego), a drugi człon to zapewnie jakieś imię. A więc idąc prostą metodą dedukcji, można dojść do wniosku że nick jest symbolem sflustrowanego amerykanina który na chwałę Busha zabija indyczka na święto Dziękczynienia za Kochaną Amerykę. Taki żart :*
Avatar - zapewne fantasty. Zielony w dodatku. Prezentuje anioła-tytana-tyrana. Czyżby patrzył na mnie Lucyfer? Nie ważne co to za zuo, daję 6/10.
Sygnaturka - Musze ci niestety uświadomić że pomimo pełnej miłości do Gothic'a, Innos jest tak samo prawdziwy jak św Mikołaj, lub fakt że Gargamel to Isentor. Tak więc pamiętaj wyjdź czasem na dwór, pograj w piłkę z kolegami i ucz sie pilnie.
User - kolejny miłośnik Gothic'a. Pewnie 11 lat na karku, poważne związki z kobietami, palenie fajek i takie tam. Kto się dziś tym przejmuje? ???
Zalety - Za to że jest na TG.
Wady - krótkie posty + mała ich treściwość.
Co sie mi kojarzy z nim? - wzorowy Amerykanin chwalący Busha i zabijający indyczka.
obrazek - google strajkuje.
Bloodwayne:
Arkhan
Nick-Cóż za nick skąd wzięty to tylko może wiedzieć jeden bóg...może jakiś ork albo co? cholera zresztą wie.
Avatar-Jakiś zakapturzony pan-pewenie zboczeniec,lecz nie oto gdyż on czaruje.Miły pan wyciągający króliki z kapelusza.
Sygnaturka-gdzie? kto i jak?
User-cos tam pisze ale czy to ma sens wątpie..i tak nikt nikogo tu nie slucha
Zalety-brak
Wady-wymienialbym calymi dniami,pisalbym o tym ksiazki-wiersze-->rzeklbym ballady
Co sie mi kojarzy z nim---->bity w domu chlopak-zyjacy w nedzy ubustwie i chorobie,ktory na obiad ma zupke chinska i na buty nie starcza
obrazek-->no nie wstydz sie wyszukiwarek
Tiw:
Nick: pierwsze moje skojarzenie padło na postać z któregoś Gothica, miał podobne imię, no ale może zamienił "r" na "w" i wyszło Bloodwayne.
Avatar: Coś jakby archanioł, czy coś w tym stylu nawet niezły 7/10
Sygnatura: Efekt przedawkowania komputera 1/10
User: Nie bardzo go znam, nie mnie go oceniać
Zalety: Tylko to co napisał Arkhan
Wady: Pisze krótkie i słabe stylistycznie posty.
Co mi się z nim kojarzy: Nic
Obrazek:
Bloodwayne:
Bloodwayne-nie bloodrayne
co ma piernik do wiatraka
mój nick ni ma wogle powiązań z tą wampirzycą!
To imię goscia z 1 i nk bloodwina-tyle że napisałem po swojemu
Tylko nie bijcie sie ze przekrecam-moze ktos miec nick orzel a wy bedziecie mowic:"ale w gothicu jest kruk!! buahahah nieuk!!
Don Corleone
Nick-stary jak ten pierdziel ze swoją mafią
Avatar-palenie powoduje impotencję!
Sygnaturka-wsiok?
user-jakiś noob ktory nabil 271 postow na off topicu
Zalety-brak
Wady-ksiązka telefniczna by nie pomiescila
Co sie mi z nim kojarzy-dziurawy gumiak mojej babki..
ło sooryy nie płacz-dobra skarpeta
Obrazek-miałem dać obrzyganego żula ale byś się zdenerwował jakbym ci ojca pokazał:)
Elrond Ñoldor:
Bloodwayne
Nick: Gdybyś nie napisał tego co powyżej to bym rzekł że oryginalny, a tak klapa. Powiem tylko że mam do niego mieszane uczucia.
Avek: Łeb diabła, na dodatek tak ładnie wygląda że pożal się Boże...
Sygna: "O lol o żal" Po pierwsze nie wiem co widzisz w krztałtach drzew wspólnego z szatanem, po drugie nie wiem co ptaki mają do szatana :/, a po trzecie nie wiedziałem że słońce ma cień xD
User: Zwykły n00b, nic więcej. Jak na razie szarga sobie tutaj reputację obrażając innych...
Zalety: Halo! jest tu ktoś?
Wady: To co w "user"...
Co mi się kojarzy z userem: pięciolatek z dużymi szklistymi oczami, który ma w ręce powbijane żyletki, ponadto w lewej trzyma zdechłego kota za głowę, a drugą ręką dziwnie na mnie wskazuje...
Obrazek:
Co sądzisz o jego postach: Nieczytelne, posiadające masę błędów interpunkcyjnych, nie wiem czy ortograficznych nie ma...
Stosunek do innych: Chamski
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej