Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Oceń Poprzednika 4.

<< < (12/34) > >>

Walar:
Grison (Captain Greg ;p)

Nick: ÂŁee Grison, bardziej mi się podobało Greguś, chociaż zgapione z Nocy Kruka, ale coś w tym było.

Avatar: Hyhy, im dłużej się w niego gapiłem, tym bardziej bolał mnie łeb xd.

Syngatura: Nie no, sygnature to Grison ma bardzo długą i ciekawą, nie ma co ;p

User: Bardzo miły ;p i życzliwy ;) user. Mam nadzieję, że wkrótce powróci do Marantu ;]

Zalety: ÂŻarciki i ogólnie poczucie humoru.

Wady: Po co on zmieniał nick to nie wiem, to chyba jego jedyna wada ;p

Co mi się z nim kojarzy: No jak to co? Obóz piratów z Nocy Kruka i ta muzyczka na harmoszce w tle ;]

Obrazek:

Stosunek do innych: Jest w porządku dla tych, których lubi, za to biada jego wrogom. Nie lubi turbanów ;p

Jaki jest poza forum: A niezły jajcarz z niego, można się z nim pośmiać ;]

Co sądzisz o jego postach: Jak już coś napisze, to dość długo i sensownie.

Grison:
Walarek :P

Nick: Nawet mi się podoba. Dosyć klimatyczne chociaż tancerza mongolskiego baletu to się chyba tak nazwać nie da :P

9/10

Avatar: Z fimlmu V for Vendetta. Motyw z filmu bardzo mi się podoba jak i sam film tak więc już za to plusik.

10/10

Sygnaturka:

Również z filmu VfV. Do tego fajny cytat, sądząc po jego treści to pewnie też z tegoż dzieła?

10/10

User: Miły, dobrze pisze. Zawsze się można do niego odezwać :D

Zalety: Gra w Marant, do tego bardzo pomocny. Gdy mam jakieś pytanie to życzliwie odpowie ^^.

Wady: Raczej nie ma nic co mogłoby mnie od niego odepchnąć ;]

Co mi się z nim kojarzy: Japoński wachlarz w szkocką kratę ;]

Obrazek: Klik

Stosunek do innych: Jak już napisałem jest miły i pomocny, zawsze wysłucha rozmówcę.

Jaki jest poza forum: Fajnie się z nim rozmawia, zawsze można zaczerpnąć opinii i wymienic poglądy.

Co sądzisz o jego postach: Dobre, mądre i na temat. Raczej nie widziałem spamu albo offtopu w jego wykonaniu. No chyba że w Dziale Wypraw :P

Dee'mon:
Grison

Nick: Niby fajny, oryginalny to nie to samo, co poczciwy Greguś jakoś ten do mnie tak nie trafia.

7/10

Avatar: No avatar to mi się bardzo podoba niby taki prosty a jednak ma to coś. Kojarzy mi się z wojną (czerwona gwiazda)

10/10

Sygnatura: Ni ma :(

0/10

User: Arogancki gbur. ÂŻartuje, tak naprawdę to miły człowiek zawsze fajnie mi się z nim gada

Największe Zalety: Gadatliwy i cholernie miły. Zawsze znajdzie się jakiś temat żeby pogadać

Największe Wady: Jakoś nie zauważyłem

Co mi się z nim kojarzy:Wielki owłosiony.....Miś

Obrazek, przedstawiający jego zachowania na forum:

Stosunek do innych: Tak jak napisałem  w zaletach

Jaki jest poza forum: Taki ogólnie pozytywny ma sposób życia

Co sądzisz o jego postach: ÂŁadne powabne i bez offtopu

Grison:
BalloorT

Nick: Fajny, nawet bardzo. Trochę stylem Ub3r Pr0 zawiało ale jest dobrze ;]

10/10

Avatar: Kaliber 44 tak? Zespołu za bardzo nie lubię tak jak muzyki, którą reprezentuje ( reprezentował ) ale avek wydaje mi się fajny. Czarny i biały doskonale sie ze sobą łączą.

8/10

Sygnatura: Nie ma.

User: Nadzwyczaj spokojny. Stoik ^^ ? Bardzo miły człowiek, rzadko się wypowiada ale jak coś napisze to mądrze.

Zalety: Jak wyżej. Spokój i opanowanie.

Wady: Nie ma, chociaż w marancie mógłby być aktywniejszy momentami ;].

Co mi sie z nim kojarzy: Rapujący filozof, który przebywa w pustelni i zastanawia się dlaczego kamień na którym siedzi tam leży ^^

Obrazek:

Stosunek do innych: Tak jak już napisałem. Ponad wszystko uprzejmy i miły.

Jaki jest poza forum: Nigdy nie usłyszałem ( zobaczyłem ) z jego ust ( okna komunikatora ) żadnej obelgi czy też zaczepki toteż rozmawia się z nim naprawdę fajnie. A poza tym, to taki sam jak na forum :P

Co sądzisz o jego postach: W marancie to nadzwyczaj krótkie ale jak najbardziej na temat. Podobnie na reszcie forum, zależy jeszcze od tematu.

Bloodwayne:
Maksous
 Nick- może kiedyś zczaję ale narazie..ktoś ty Wchoju where?
Avatar-tyle takich jest ze heeej
Sygnaturka-przetlumacz bo ros ani manadarynskiego nie znam
User-nie znam nie widzialem ani nie slyszalem
Zalety-nie ma
Wady-nie ma
Co sie mi kojarzy-maybe nie wiem?
obrazek-ale jaki avatar czy co?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18