Tawerna Gothic > Serwis

Chat na stronie

<< < (2/3) > >>

Tidus:
To może zamiast forum od razu przenieść się na czat?  . Shoutbox tak, pseudo czateria nie -.- < i tak IsentoR, Cassano zadecyduje/ą, ale to moje zdanie na ten temat >

Isentor:

--- Cytat: Zhai ---Shoutbox tak, pseudo czateria nie -.- < i tak IsentoR, Cassano zadecyduje/ą, ale to moje zdanie na ten temat >

--- Koniec cytatu ---
Było już o tym wiele razy mówione. Nie zainstaluje tutaj SB by forum wczytywało się kilka minut. To nie serwer na takie rzeczy.

Crisis:
Za chatem jestem jak najbardziej za. Dlaczego? A no dlatego, że taki chat pomaga w poznaniu innych ludzi z forum, można sobie luźnie porozmawiać na różne tematy, które na forum nie nadają się. Do tego można się pośmiać, jakieś zebrania robić i tego typu rzeczy.

--- Cytuj ---Shoutbox tak
--- Koniec cytatu ---
Shoutboxowi nie! Już byłem świadkiem wydarzeń na forach, gdzie SB działało negatywnie na napływ postów. Jeśli SB zostałoby zrobione, to ucierpiałoby na tym samo forum, ponieważ mniejszy napływ nowych wiadomości byłby.

--- Cytuj ---Było już o tym wiele razy mówione. Nie zainstaluje tutaj SB by forum wczytywało się kilka minut. To nie serwer na takie rzeczy.
--- Koniec cytatu ---
Czyli wszystko jest wyjaśnione, SB mówimy nie!

Podsumowując jestem za stworzeniem takiego chatu dla Tawerny Gothic, moim zdaniem takie coś się przyda.

Pozdrawiam, Crisis.

Casano:
Ja również jestem za tym, aby na stronie Tawerny Gothic powstał czat. Nie musimy tutaj kombinować, i majsterkować nie wiadomo nad czym. Moim zdaniem wystarczy zwykły, czat, no może być nawet taki jaki przedstawił nam Respev. Najwazniejsze jednak jest to, aby było takie miejsce gdzie userzy mieliby okazje zbierać sie w większym gronie i dyskutować o przeróżnych sprawach.

Sir_William:
Kiedy przeczytałem tytuł i pierwotny post w tym temacie bardzo się ucieszyłem.
Pamiętam bowiem, kiedy to na innej stronie o podobnej tematyce "wieki" temu wchodziło się na chat aby organizować konkursy, pośmiać się z ludzi i sytuacji politycznych, a przede wszystkim najzwyczajniej porozmawiać.
Kanał IRC to fantastyczny pomysł. W mojej opinii nie powinniśmy się zbyt długo zastanawiać, a dołożyć do wachlarza opcji Tawerny własny chat.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej