Tawerna Gothic > Serwis
Chat na stronie
Arkhan:
Popieram żeby powstał chat. Zawsze jakieś urozmaicenie gdzie można w szerszej grupie porozmawiać na wiele tematów, ale też podzielić się poradami jak zarywać dziewczyny (np. sposób na piernika), przeżycia z młodości i pierwsze fazy (rozjechane cegły przez traktor) bądź sposoby dla zawodowców, w świecie Według Kertha, czyli zwykłe ot 6 dych! Popieram, niech chat będzię
Cristal:
Być może mój głos nie jest ważny, ale jeżeli chcecie wiedzieć, to jestem stanowczo za chatem. Wspaniała rzecz, na różnorodne, luźne dyskusje i wymianę poglądów, a także nieoceniona sprawie jakiejkolwiek pomocy(nie musi być to pomoc związana z grą). Tak więc, jestem za.
Pozdrawiam....
Respev:
--- Cytuj ---Być może mój głos nie jest ważny [...]
--- Koniec cytatu ---
Przepraszam, że się wtrące, ale tak samo będziesz gadał na wyborach?
Cristal:
--- Cytuj ---Przepraszam, że się wtrące, ale tak samo będziesz gadał na wyborach?
--- Koniec cytatu ---
Przede wszystkim zacznijmy od tego, że wybory dotyczące chatu na stronie, a wybory mające na celu, wyłonić ludzi, którzy będą rządzić krajem, to jak wiadomo, zupełnie co innego. Decyzję odnośnie chatu, mimo wszystko podejmie administracja, a na wyborach zadecydują ludzie, a raczej głosy... Mniejsza z tym :)
Przepraszam za off-top
Pozdrawiam...
Nawigacja
Idź do wersji pełnej