Tawerna Gothic > Serwis

Chat na stronie

(1/3) > >>

Respev:
Czy waszym zdaniem, uatrakcyjnienie Tawerny takim elementem jak chat, to dobry pomysł? Jak dla mnie trzeba nad tym pomyśleć, gdyż można było by dzięki temu szybciej uzyskać pomoc w grze czy nawiązać nowe wiadomości. Myślę, że czat mógłby się opierać o sieć IRC, a na stronie postawić można było by bramkę IRC w javie, dzięki czemu na chat wchodziło by się tak, jak np. na polchat.

Tidus:
Bardzo przydatne w tej formie...
Strona Heroes Home. Tak, tak reklama, ale w celu pokazania innym co może nie wiedzą jak to wygląda

Ja jestem absolutnie za, a i modowie odetchną, bo nie będą musiali paplać się w 100 takim samym temacie.

PS Shoutbox to fajna rzecz tak to widzę, chyba, że Respowi chodzi o coś innego < ale nie sądze   >

(nie)bezimienny:
Z jednej strony dobre, a z drugiej - złe! Dobre dla tego, że można napisać krótkie posty, które w formie odpowiedzi w temacie byłyby spamem! Poza tym każdy lubi luźne rozmowy ;]. A złe jest to, że powstałby straszny śmietnik! TG to duża strona i pisałoby wielu userów, i byłaby taka "ciamcia ramcia" xD.

Respev:
Ale co mają posty do chatu? o_O http://www.polchat.pl/chat.php?_room=blablabla chodzi mi o coś takiego... Ja mówię o czacie, a nie shoutboxie. Czat nie ma ABSOLUTNIE nic związanego ze stroną.

(nie)bezimienny:
Aha... Bo ShoutBox na tej stronie rzeczywiście byłby głupotą... Ale taki Chat może być! Nie będzie takiej ciamci ramci jak w przypadku SB. Popieram pomysł na zamieszczenie takiego chatu na stronie!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej