Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Ile czasu spędzacie na TG ?
Nero:
Ja wchodze na TG codziennie- większość razy wchodzę z nudów. Jakby policzyć to codziennie przez puł godzinki łaże po TG. Zawsze gdy siedze na TG dłucham Linkin Parku
PzDr;;FoR <^>AlL<^>
Grison:
Na TG siedze dosyć często z tego wzglądu, że ostatnimi czasy nie gram w żadne gry. A przecież trzeba czas jakoś spędzić. Od poniedziałku to piątku spędzam na Tg jakieś 2-3h, dlatego, że jest szkoła i zawsze trzeba się uczyć. Od soboty do niedzieli mam nieco luzu toteż spędzam tu ponad 5 godzin. Jak dla mnie to bardzo fajna forma rozrywki.
KrokusM:
Owszem, jakieś pół roku temu byłem autentycznym maniakiem TG. Nie będę pisał ILE DOKÂŁADNIE czasu spędzałem na forum, powiem tylko, że jeśli tylko komputer był włączony, właczona była Tawerna Gothic. Przyszły jednak wakacje, a ja zwyczajnie zaczęłem olewać sobie moje kochane forum . Nie ma jednak tego złego, bowiem jak każdy zdążył już zauważyć, znowu mamy rok szkolny(no, to akruat dobre nie jest), pogoda robi się z tygodnia na tydzień coraz bardziej dupiata(to zresztą też), co jednoznacznie wiąże się z moim powrotem do aktywności na łamach forum.
Vlades:
No... ja to nieźle siedzę. Jakby tak zliczyć "tygodnowy bilans" to by było znacznie więcej niz te marne 21h. Wyniosło by to jakoś, ok. 48h. Tak dwa dni. Jak nieraz siedziałem od: 7.00 do 23.00. No i tak jak powiedział Nero, ja też słucham Linkin Park, teraz też.
Maksous:
Różnie to bywa, czasem spędzam tu kilka godzin a czasem kilka minut . Ale to naprawdę zależy od tego czy mam, czy nie mam czasu siedzieć na kompie....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej