Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Ile czasu spędzacie na TG ?
Revagus:
Witajcie,założyłem ten temat po jestem ciekawy ile czasu spędzacie na TG jak to woli Tawernie Gothic ja przeważnie.
Poniedziałek-Piątek - Zwykle około 1,5h-3h [A czasami wcale jak jest ładna pogoda na dworze]
Sobota-Niedziela - 2h-3h Rano siadam na Kompa i zobaczyć czy coś się stało ciekawego na TG.[A czasami wcale jak jest ładna pogoda na dworze]
Więc Bilans Tygodniowy najmniejszy wychodzi mi 11,5 a największy 21h.
P.s Nie zdziwcie się że czasami nie jestem na TG po nie zawsze jest jak chce to mi coś wypadnie a tu muszę jechać tak jak w środe nawet nie byłem 5 minut :D
Napiszcie Posta tak jak ja Ile spędzacie od P-P a S-N.
XAR_DAS:
Ja, siedzę przy kompie w Poniedziałek-Piątek, raczej 4 godziny dziennie. Szkoła, trochę grania, idę pograć w piłkę , na angielski, i potem komp, a potem książka, a potem lekcje a potem LULU !!! (Nie mylić z ULU-MULU!!!) a sobotę i w niedziele, to chyba z 5.Powiedziałem że siedzę przy kompie, jeśli chodzi o cza s spędzany na TG to jakieś 3 godziny dziennie
Arkhan:
Na Tawernie piszę dość sporadycznie, co nie znaczy że nie zaglądam tutaj. Kiedyś potrafiłem tutaj siedzieć więcej niż 5h, dziś ten czas się zredukował do 1-2 h godzin dziennie i mi to całkowicie wystarczy.
Khaleb:
U mnie zasada jest prosta - jak chcę to siedzę. Nigdy nie liczę sobie czasu spędzonego na Tawernie Gothic, bo jest to bez sensu. Jeśli już miałbym ocenić ilość czasu, jaką dziennie poświęcam, to wyjdzie ok. 2h. Nie chce mi się dłużej siedzieć, bo są ciekawsze zajęcie niż internet.
Rakbar Nasard:
No cóż na TG siedzę dziennie bardzo długo. Zawsze gdy mam kompa włączonego to i TG też . Zależy też od dni. W robocze siedzę przeważnie 3H a w weekend 4H ale nie non stop. Tak dokładnie to nie wiem jak ile czasu siedzę podałem na "oko".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej