Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Ile czasu spędzacie na TG ?

<< < (7/7)

matysek676:
Ja wchodze na TG około godziny od 20 do 22 w nocy wchodze po tym jak otworze sklep w grze Metin2.Biore Metka na pasek i wchodze na TG jak zachce mi sie spać to wyłaczam  kompa i ide spać.Pozdro xD!!!!!!!!!!!!

Ci@cho:
Zwykle ze 2 godzinki a jak mam wolne to 3.

Ainur:
Na TG, spędzam zawsze dużo czasu i nigdy nie jest tu mi nudno. Ale zwykle siedzę 3, 5 lub 7 godzin. 7 godzin to może trochę przesadziłem ale zwłaszcza gdy nie mam w co grać to siedzę właśnie dłużej na forum, i jak mówiłem może to być i 7 lub 6. Zwykle nie mam nic do roboty, ale nie siedzę ''non stop'', tylko raz jakaś przerwa, potem znów i tak dalej.

tomek007:
Dziennie ok 2-3h,,,myślę że to jest bespieczna strefa czasowa spędzona przy PC,,,
--- Cytat: Nakiel w 03 Luty 2008, 20:56:22 ---Zależy od dnia i od ilości nowych pytań. Ale średnio ok. 2-3 godz. dziennie.

PS. Muszę się zapisać na jakąś kurację, zauważyłem, że nie jest normalne siedzenie przed kompem średnio 10 godz. 20 min   .

--- Koniec cytatu ---

Oktawian August:
Odkąd się zarejestrowałem na TG jestem tutaj codziennie tak 1,2 godziny.Wchodzę tutaj żeby popisać na różne tematy,pomóc jeżeli będę wiedział o co chodzi,dowiedzieć się czegoś nowego,brać udział w konkursach i poznać nowych ludzi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej