Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Ile czasu spędzacie na TG ?

<< < (5/7) > >>

Casano:

--- Cytuj ---Około 3 godzin
--- Koniec cytatu ---

Czyżby? Jesteś tego pewien? Mi się wydaje że nie zawsze u Ciebie tak jest. Nastepnym razem oszczędz sobie i nam tego typu postów.

Aeskel:
Nie wiem jak co niektórzy mogą siedzieć i wpatrywać się w głowną strone przez godzine, aż ktoś odpowie na ich posta, bądź pojawi się nowy wątek..

Ja przychodze 1-3 razy dziennie, sprawdzam szybko co mam sprawdzić, jak nic nie ma ciekawego to wychodze. Obliczam to wszystko na 10, góra 20 minut dziennie.

Medivth:
Witam!

W zasadzie, to ja na samym Internecie dziennie dość sporo siedzę. Używam Firefox'a, toteż Tawernę Gothic mam cały czas zawartą w jednej karcie. Jednak nie naciskam "Zobacz nowe posty", co pięć minut, aby sprawdzić te nowe posty. Siedzę na innych stronach, przeglądam sobie internet, że się tak wyrażę. W ostatnich dniach, to cały czas jestem na youtube.pl i oglądam sobie Włatcy Móch. Na Tawernie, co jakieś 20-30 minut sprawdzam, czy nie ma może jakiegoś nowego posta, czy tematu, tak z ciekawości. W końcu może pojawić się coś ciekawego, nie?

Pozdrawiam, Medivth

Robben:
Cóż. Odkąd zarejestrowałem się na TG 13 maja 2008 r (4 miesiące temu to już było - całkiem szybko mija ten czas), to nie było dnia, żebym tutaj nie wszedł. Wchodzę tu, żeby trochę popisać na różne tematy, pomóc, jeśli to możliwe, poczytać i dowiedzieć się czegoś nowego oraz wziąść udział w jakimś konkursie i poznać nowych ludzi :). Ja to tak od 1h-2h (czasem może więcej) teraz przesiaduję. Po prostu nie widzę sensu, żeby tu siedzieć po 6h dziennie (w końcu żadnym moderatorem nie jestem :P).
Owszem, na początku tyle czasu przesiadywałem, bo chciałem się lepiej zapoznać z forum i nabić sobie posty (bez spamowania - rzecz jasna 8)), ale teraz mam już udział w większości tematach, a postów też mam już wystarczająco dużo, więc teraz tylko piszę sobie od czasu do czasu.

MooN:
Wypowiem się może drugi raz. Ostatnio wogóle nie mam czasu na rozrywki z powodu nawału prac domowych. Ma tylko godzinkęwieczorem, ale najczęściej poświęcam ją literaturze. Tak więc na TG wchodzę żadko, nie mówiąc już o grze w Marant.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej