Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Co brać na smoki ?

<< < (9/15) > >>

Serail:
Idź do siedziby magnatów w starym obozie i Orik, albo Parcival będzie ci mówił jakie smoki są najsłabsze, a po drugie wystarczy wezwać demona i smok nawet cię nie tknie

L@res:
Jak grałem paladynem to smoki nawalałem z błogosławionego ostrza podwójnie  skonsekrowanego !!
Moim zdaniem smoki najlepiej zabija się  błogosławionego ostrza magicznego podwójnie konsekrowanego albo Orkowej zguby albo przy pomocy szpona beliara.
                                                                           Najemnik Lares

Gorion:

--- Cytuj ---Jak grałem paladynem to smoki nawalałem z błogosławionego ostrza podwójnie skonsekrowanego
--- Koniec cytatu ---
Z tego co wiem to podwójnie konsekrowany miecz paladyna można mieć dopiero w 5 rozdziale, czyli już po polowaniu na smoki.

A co do topicu to:

ÂŁowca Smoków
Polecam broń 1h (szpon beliara) i kusza (ciężka kusza).
Do pomocy można zabrać ze sobą kilka zwojów przyzwań (demony, golemy).

Paladyn
Tradycyjnie 2h (konsekrowane ostrze) i runę (święta strzała).
Tyle powinno w zupełności wystarczyć.

Mag
Rzadko gram wybrańcem Innosa ale z tego co pamiętam to zazwyczaj brałem średniej klasy miecz 2h (lekki miecz dwuręczny), najpotrzebniejsze runy (kula ognia, tworzenie szkieletu goblina, grom, wodną pięść) i kilka zwoi (deszcz ognia, przyzwanie demona).

Sub-Zero:
 Najlepszy sposób na smoki to magia beliara z Nocy Kruka jak przechodzilem magiem ognia to na karzdą walke przywoływałem non stop zombi a pużniej z kostura nawalałem.

P0zdro Sub-Zero  

Cr4sh3r:
Hmmm przywanie demona i mocniejszy miecz, to wszysko. Jako mag hmm nie pamiętam ale chyba piorun. No i zawsze pare potków na wszelki wypadek ;).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej