Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Co brać na smoki ?
Kirgo32:
Najlepiej poprostu nauczyć się dużo many będąc magiem ognia i jakichś pożądnych run. Po rozmowie uciec tak daleko aby smok cię niedosięgnoł, ale ty możesz w niego strzelać z czaru i nawalać czarem dopóki many starczy. Jak nie masz już many a gad ciągle żyje napij się mikstury i nawalaj dalej aż do śmierci stwora. Ja tak zawsze robie i zawsze działa;-).
Angarix:
na smoki w G 2 Noc Kruka jeśli jestes najemnikiem i jestes wojownikiem to jak jestes jeszcze w 3 rozdziale to idz do Bustera ( tego najemnika co jak idziesz w strone farmy Onara to z nim walczysz ) i potem idz po pare rogow cieniostworow oddaj je Bysterowi i go pobij oraz tego najemnika obok ale pamietaj żeby nie zabijac. i okradaj go teraz a jak wstanie to znowku dawaj rogi i bij oddaj i bij oddaj i bij i tak do wielkiego lvl. to takie oszustwo ale pech :D
(pamietaj żeby go nie bic na poczatku szponem beliara bo jak na koncu dostanie blyskawica to jest DED)
(a jak masz malo albo masz brak PN to idz do konstantina w Khorinis i on ma 1, 2 albo 3 rogi
FRUTA:
Potrzebuje rady, chce wyzabijać smoki, i mam problem, mam 26 poziom paladyna, mam 121siły, miecz zakonu 30% władania bronią dwu ręczna, i nie mogę sobie poradzić naraz z dwoma jaszczuro ludzmi, lub orkami-wojownikami... czy ja mam tak się męczyć, (zabicie smoka z fortu to graniczy z cudem) czy ja mam zaniski poziom? a może władanie mieczem? ale jeszcze coś? z góry dzięki za rade.
Robben:
Jeśli smoki sprawiają ci problem, to kup sobie potełżne zwoje magiczne. np deszcz ognia albo przyzwanie demona, a smoki pujdą się paść raz-dwa.
Airyx:
Poza tym, możesz zainwestować w czary paladyna-świętą strzałą bez problemu powalisz jaszczuroludzi, czy orków. Poza tym, zawsze możesz zamiast miecza zakonu uzyć Szponu Beliara, o ile go nie oddałeś Saturasowi, aby go zniszczył (temat założony w dziale Noc Kruka, więc wspominam o Szponie).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej