Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gomez złodziej

<< < (4/6) > >>

Infernal:
Jestem zaskoczony tematem 0_o nie zauważyłem tego napisu na początku.
Uważam że to bardzo możliwe że Gomez należał do gildii złodziei to by wyjaśniało jak trafił do kolonii.Jak już któryś z moich przedmówców wspomniał to w Gothic'u jeszcze nie zdarzyło się żeby jakieś imię się powtórzyło, a więc zbieżność imion można wykluczyć.Aczkolwiek nawet jeśli chodzi o Gomeza z GD to i tak nie jest to zbyt istotne bo nie pojawia się on w dalszych częściach gry to nadaje się tylko do ciekawostek.

Onar:
Nie wykluczone jest że Gomez był kiedyś złodziejem

--- Cytuj ---Gomez był kiedyś kopaczem było nawet w reklamie w Gothic 1. Gdy strażnicy spoglądali w górę patrząc na barierę Gomez i jego kumpel zabili kilofem strażników.
--- Koniec cytatu ---

Ale mógłbyć kopaczem i złodziejem. Cóż, jest to kolejna niewyjaśnina rzecz, w których w gothicu jest wiele.

Z drugiej strony jakby był złodziejem to byłoby o tym głośno. W końcu to najpotężniejsza osoba w koloni (zaraz po nas   )

Tak Ogrodnik:

--- Cytat: Infernal ---jeszcze nie zdarzyło się żeby jakieś imię się powtórzyło
--- Koniec cytatu ---
Ależ zdarzyło się, jeden z piratów, z tego co wiem, ma imię zioma z Kolonii. A nie było mowy, że tam był.

Zigur:

--- Cytat: Tak Ogrodnik ---Ależ zdarzyło się, jeden z piratów, z tego co wiem, ma imię zioma z Kolonii. A nie było mowy, że tam był.
--- Koniec cytatu ---

Racja ale to zapewne kolejne niedopatrzenie ludzi z Piranhy. Oboje mają na imie Skip. Takie niedopatrzenie jest jeszcze jedno ale już mniejsze, bowiem w Khorinis jest Jack właściciel latarni morskiej a w Jarkendarze spotykamy pirata o imieniu Jack Aligator, na szczęście tu się trochę ich imiona różnią.

Książę Demonów:
  Sam charakter tego gościa przesądza o tym, ze ma dużo związku z złodziejami czy nawet o tym, ze wcześniej nim był.
  Nie był aniołkiem, to jest pewne.   Na filmiku wprowadzającym do gry można się domyślić, że buntownicy wybrali go, bo był na pewno najlepszy i poprowadził ich do opanowania GD i pertraktacji z Robarem  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej