oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Nad Valfden zapanowała Veris, roku 2 IV Ery. Rośliny i zwierzęta budzą się do życia po hemisowych mrozach. Jest ciepło i słonecznie.
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ale wiesz co naucz się czytać
wogule
To Ty się naucz, bo mój post nie dotykał jedynie sprawy literówek.Abstrah.ując (eee... cenzura?) od tematu wybitnej ortografii, to jeśli coś reklamujesz swojego, to przynajmniej postaraj się, żeby wizualnie to jakoś wyglądało, bo jeśli ktoś przeczyta takie zapowiedzi, które składają się głównie z wyliczeń i archaicznych zdań, to nie zrobi to na nim wrażenia. xD nie mogłem się powstrzymać.
Mod nie wypali jęsli IceManie czegoś nie wyczaisz :/1.4 roździał zabiją magów ognia.Satek wysyła Cie do Xardasa a tu...?Nie ma śmierci magów nie idziesz do Xardasa nie idziesz do ÂŚniącego.2.Nie ma podboju kopalni to nie idziemy do Tarroka nie mamy Ulu-Mulu nie idziemy do miasta orków(no chyba że ich powalisz swoją bohaterskością )A teraz moja mała prośba Zrób żeby bezi zamiast tego ubranka miał na sobie te krótkie gacie jak straż świątynna.Jak wstępujemy do bratcwa to golom na łeb i robią tatuaże .Na placu wymien zrób pułki drewniane i drabiny a na nich strażników z pierwszymi zadaniami itd.I zrób jeszcze takiego gostka co stoi na placu i Cie zachacza i daje Ci wybór.Zbieracz zielska,Kret,Kopacz i bedzie fajnie
no nie możemy dołączyć do obozu myśliwych i łowców nieumarłych ponieważ tak postanowaiłem mogłem to zrobić ale nie zrobiłem
Chcesz przez to powiedzieć że nie możemy dołączyć do Myśliwych i ÂŁowców Nieumarłych jednocześnie?? Bo wynika że nie możemy dołączyć do żadnego.PzDr
fajna historia kiedy będzie gotowy, czy będzie głos i jak długi będzie ten mod
Chcaiłem się; spytać czy wymyśliłeś może coś nowego?Widać nikt niemoże się doczekać... Powiedz może coś więcej. Naprawdę nic niewiesz na temat, kiedy wyjdzie ten mod? A może w ilu procentach go zrobiłeś?