Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Najlepszy myśliwy
Robben:
Gestath jest najlepszym myśliwym (właściwie to gość wygląda na wojownika), ponieważ potrafi oprawiać smoki (on i jeszcze jeden z ÂŁowców smoków), poluje na niebezpieczne stworzenia i w dodatku jest w tym świetny. Pozostali myśliwy, czyli Drax, Aidan, Cavalorn, Bosper itd, to przeciętni myśliwi, którzy w walce z silnymi bestiami by polegli (choćby i z dzikiem :().
Doman:
Miałem trudny wybór, zastanawiałem się nad:
Gaan - boi się upolować byle smoczego zębacza, nie wiem dlaczego ale go lubię.
Cavalorn - doświadczony i silny myśliwy, wkurza mnie tą gadką w NK że on nie ma czasu pójść do Hagena po ornament (choć i tak ja bym poszedł)
Gestath - potrafi oprawiać smoki, ale siedzi bezczynnie nad ogniskiem i nic nie robi.
Mój głos oddałem na Gaana, bo po prostu go lubię, podoba mi się jego charakter ;)
Foltest:
Cavalorn, fajny myśliwy, doświadczony i silny, gdyby miał więcej odwagi sam zabiłby te smoki w Górniczej Dolinie. :P
Bloodwayne:
G1-Cavalorn-doświadczony myśliwy,ma dobry łuk i reszte wyposażenia
G2-Niclas-sam wyrabia strzały i łuik.ÂŻyje sam na odludzxi polując i zyjac z tego co zdobedzie
Julian:
Mój numer 1 jest Gestah poluje w niebezipecvznym miejscu i może nas nauczyć wielu przydarnych rzeczy.Mój numer 2 to cavalon lubie go zato że był z nami w kolonii
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej