Witam!
Kiedy na 12lvlu wszedłem do 4 rozdziału od razu poszedłem na bagiennego smoka i udało mi się go pokonać bez żadnego problemu (Cipher i Rod ;]) potem naładowałem Oko pogadałem ze wszystkimi i poszedłem zabić drugiego smoka... Niestety chyba coś przeoczyłem i wpadłem do tej fortecy z trzecim (smokiem (tym ognistym) nie zastanawiając się zabiłem go (miałem już 15lvl). Potem poszedłem na lodowego i dopiero wtedy kapnąłem się, że pominąłem kamiennego. No to wróciłem do jego fortecy na 16lvlu, wybiłem wszystkich i wpadłem do niego. Nie mogąc go zabić w żaden sposób postanowiłem nabić trochę expa i wróciłem spowrotem na 24lvlu (gram bez nocy kruka) i nadal nie mogę go pokonać! Co więcej żaden mój cios, czar lub strzał nie zadaje mu ÂŻADNYCH! obrażen... Moja postać to: Paladyn 24lvl, konsekrowany miecz dwuręczny Paladyna, 2h miecze na 60%, Ciężka kusza i kusze na 30%, mana 50 (z pierścieniami...). Przeczytałem, że większość załatwia ten problem wysłaniem na smoka golema lub demona... Ja wysłałem pod rząd 4 kamienne golemy, demona i smok dalej nie stracił nawet 1% HP!!!
Proszę o pomoc.
Z góry dziękuję,
KBC
PS. Wiedząc, że w CD-Action będzie Gothic 2 zacząłem grać w pirata trochę wcześniej bo nie mogłem wytrzymać potem oczywiście kupiłem CDA i grałem na oryginale. Ale save był robiony na Gothic 2 v. 1.30