Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

jak uwolnić paladyna z cap dun

<< < (2/3) > >>

Jachu:
Ja wszedlam na samom gore (tej wiezyczki) i wszystcy szli mi pod bron, padali jak muchy... albo sprobuj wejsc do tego paladyna na sile szybko z nim pogadaj i do ataku!

hubertusek11:
a nie da sie szybciej???? jak tak to napiszcie pliss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaa na kodach sie da jak tak to wejdzcie na temat pytanie

Respev:
A gdzie ci się śpieszy? -,-' MASZ zdobyć 75% reputacji, inaczej po wypędzeniu orków z miasta, wszyscy orkowie w każdym mieście będą do ciebie wrogo nastawieni. To może zając wieki? Lol! Góra godzina, dwie. Poza tym, lepiej wyrzuć tą grę. To nie gatunek dla ciebie, od razu to widać. W cRPG trzeba levelować, robić misje, a nie iść na pałe, rushować miasta i skończyć jak najszybciej fabułę -,-

Król Rhobal:
Ah... To znowu ten noob od myśliwskich zdolności? Te zadania trudne nie są. I zrobienie ich zajmie ci najwyżej 2 godziny!! Ja je zrobiłem wszystkie i potem byłem z siebie dumny a co to za radocha wyrżnąć na kodach wszystkich wrogów, albo przejść bardzo szybko całą fabułę bez misji pobocznych?? ;/

hubertusek11:
dzieki za pomoc sprubuje tak zrobić ale pomużcie z temate o nazwie pytanie prosze was powtażam nazwe tematu ppppppppppyyyyyyyyyyyyttttttttttaaaaaaaaannnnnnnnniiiiiieeeee

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej