Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

jak uwolnić paladyna z cap dun

(1/3) > >>

hubertusek11:
rzeby go uwolnić trzeba mieć 75%reputaci to morze zająć wieki a na pokonanie sam orków jestem za słaby mam 143 siły i chyba 106 zdolności myśliwskich mam ognisty miecz i drewnianą tarcze i skużany struj jak go szybciej uwolnić?prosze o pomoc pliss help!!!!!!!!!!!!!

Jachu:
Zlałatw sobie ognisty miecz albo... stan a chatce gdzie jest zamknienty ten paladyn i moze uda Ci sie spasc przez dach    czasem wyjdzie ale nie zawsze...

hubertusek11:
napisałem że mam ognisty miecz!ale jak na dach wejde to zacznie sie wojna!!!!!!!!!!!!

Rotten:
niestety musisz mieć75% wykonaj zadania nabierz doświadczenia, przypakuj i pogadaj z Urukiem on wtedy Ci pozwoli się z nim zobaczyć i jazda na całe miasto

rafalos890:
Po pierwsze: załatw sobie lekki pancerz buntownika.

Po drugie: rozejrzyj się za misjami. Na pewno znajdziesz jakieś, dzięki którym dostaniesz reputację.

Po trzecie: byłeś już na arenie? Bo jeśli nie to jak najszybciej tam idź - dostaniesz reputację, doświadczenie, a jeden z wojowników ma tarczę czaszki. Ubierz ją i już będzie łatwiej.

Po czwartwe: Wenzel wcale dużo nie pomaga. Przy odrobinie szczęścia dasz sobie radę sam.

To by było na tyle. Mam nadzieję, że pomogłem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej