Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Co myślicie o Rhobarze II?

(1/4) > >>

Thorbjørn:
Witam. Chciałbym was zapytać co myślicie o królu Rhobarze 2 . Tak gdy się na niego patrzy wygląda obiecująco , a nawet dość dobrze ! To król mający obstawy tyle co much latających nad padliną czyli dużo.

Moim zdaniem to świnia , która gardzi ludżmi w gothicu   . Wsadził Leego do bariery bez powodu . Sam nie ruszy tyłka by walczyć tylko zagania niewinnych farmerów. Ginie za niego TYLE LUDZI(W GOTHICU)   , a on se tylko siedzi na tym swoim tronie i nic!!!!

Proszę o  i odpowiedzi.

.:KERTH:.:
wiesz, wsadził lee za bariere ponieważ MYÂŚLAÂŁ że lee zabił jego żone (co ty byś zrobił na miejscu rhobara? bo ja odrazu bym zbrodniarza zabił). lee był w GD tylko i wyłączńie przez doradców króla. i tak król mu BARDZO pobłażył nie zabijając go. o tym że król ma dużą ochrone, i każdy za niego walczy a on sam siedzi na tronie, to masz racje, ale tak jest przecież z każdym królem, i każą ważną osobą, jak magnat. jedyne co mnie w rhobarze II wnerwiło, to to że podjął drastyczne środki, i wsadzał KAÂŻDEGO do GD.

PZDR.:KERTH:.

Ankh-Morpork:
WG. mnie Rhobar || nie jest taki zły. Wsadził LEE do GD, ale to tylko dlatego, że wrobili go doradcy króla. Wsadził bezi do GD, ale przeciez z misją, aby zabił śniącego, a potem smoki ( chyba jest jakimś prorokiem ) . Jednak mógłby przynajmniej uprzedzic, że wysyła nas do GD. Troche przegiął z tymi wszystkimi więźniami, których wrzucał do GD, tyle ich jest, że chyba ich brał za rączke każdego obywatela Myrtany, bo więźniów chyba az tyle nie jest, np. Diego- został wrobiony, a normalnie był uczciwym obywatelem.
pozdr.-Ankh-Morpork

Valdar:

--- Cytat: Ankh-Morpork ---WG. mnie Rhobar || nie jest taki zły. Wsadził LEE do GD, ale to tylko dlatego, że wrobili go doradcy króla. Wsadził bezi do GD, ale przeciez z misją, aby zabił śniącego, a potem smoki ( chyba jest jakimś prorokiem ) . Jednak mógłby przynajmniej uprzedzic, że wysyła nas do GD. Troche przegiął z tymi wszystkimi więźniami, których wrzucał do GD, tyle ich jest, że chyba ich brał za rączke każdego obywatela Myrtany, bo więźniów chyba az tyle nie jest, np. Diego- został wrobiony, a normalnie był uczciwym obywatelem.
pozdr.-Ankh-Morpork

--- Koniec cytatu ---

Ehh król potrzebował rudy ! więc postanowił że każdy złapany przestępca, niezależnie od zbrodni jaką popełnił, miał pracować w kopalniach rudy w Khorinis. Nawet by zapobiec ucieczką otoczył kopalnie barierą. Król chciał wygrać wojnę z orkami za wszelką cenę. Nie wysyłał bezimiennego na misje. Nasz bohater był przestępcą. Diego nie był uczciwym obywatelem. Był człowiekiem od "brudnej roboty". W końcu zleceniodawca postanowił się go pozbyć bo za dużo wiedział.

Thorbjørn:
No tak . Rhobar 2 wsadził Lee do GD z tegoż powodu , ale czy on poprowadził jakąś armie???
 Siedzi na tym tronie i nic nie robi!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej