Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Khorinis vs. najemnicy

<< < (21/25) > >>

Foltest:
A kto walczy ze złem i pomiotami Beliara ? Mag jest jeden Daron, o ile się nie myle. Skąd wiem, bo najemnicy na farmie onara, to przestępcy, nie wszyscy, ale przestępcy. Na czym się najemnicy znają ? Na pobieraniu myta, Senteza za każdym razem dostaje ode mnie w morde. Oraz ci dwaj idioci na farmie Akila.

--- Cytat: Pan Mroku ---A skad wiesz ze są przeszkoleni gorzej?Andre,Hagen kontra Sylvio,Torlof,Bullko,Lee,Cord
A skad tam magowie Ognia?Ludzie oni tylko siedza i pija wino.A ta owca ,,dar dla innosa,, to daja jesc z nich nowicjusza a nie w ofiarze a zloto żeby jak jest ,,cisza nocna,, pyrokar oproznial spizarnie
Magoie podtrafia tylko siedziec i wychwalac och wilkie naprawde czyny paladynow przez ktorych powstali najemnicy i polowa mieszkancow ich nienawidzi w tym tez stworzono gildie zlodziei

Nie mowiac o tym ze Magowie Wody b ypomogli najemnika to inna sprawa bo maja Corda
--- Koniec cytatu ---

Skąd wiesz że przez to powstała gildia złodziei ? Co ty taki mądry. Panie Mroku, naucz się ortografii i pisania.

Dzid:
Jak na mój gust byłby sajgon z najemnikami, bo jest ich mało, chyba że nadal trzymali by z łowcami smoków, ale i tak mieliby małe szanse na wygraną.
Chyba żeby wysłać bohatera gry z Gornem jak w misji z kopalnią.

Foltest:
Zauważ Dzidzie że większość ÂŁowców Smoków to najemnicy, to i tak nic nie zmienia.

Dzid:

--- Cytat: Foltest ---Zauważ Dzidzie że większość ÂŁowców Smoków to najemnicy, to i tak nic nie zmienia.
--- Koniec cytatu ---
Zmienia drogi Kolego Folteście.
Według moich badań łowca smoków odpowiada umiejętnościami bojowymi paladynowi
a najemnik strażnikowi.

Foltest:
Ale drogi Dzidzie, paladynów jest więcej niż łowców, nie duża różnica, ale znają magię Innosa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej