Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Multiplayer Massive Online
Dante:
--- Cytat: Sir_William ---OMG! Po prostu załamałem się kiedy to przeczytałem! MMORPG mają w sobie pewien aspekt, szkopuł, czar - bierzcie co chcecie. Jest nim obcowanie z drugim graczem. Możliwość rozmowy, pomocy czy ataku na niego. Zawsze coś się dzieje nowego. Zniechęcać może tylko na pierwszy rzut oka grafika, a w późniejszych czasach system gry (jeżeli w ogóle).
Gram od jakiegoś czasu w grę Lineage II - jest ona grą fantastyczną. Bez przesadnego fantasty, utrzymana w dobrym tonie oraz miłej atmosferze. Może muzyka nie jest tak fantastyczna jak w Gothic 3, aczkolwiek bardzo dla ucha przyjemna. Póki co, jeszcze się nie nudziłem krocząc po świecie stworzonego przez twórców NC Soft'u.
Zależy co kto lubi. Grałem u znajomego w World of Warcraft. Nie przekonała mnie na początku i nie zrobiła tego przez pozostały czas grania. Do tej pory mam do niej swoisty wstręt.
Grę można ściągnąć, grać na pirackich serwerach, a polskie prawo jest staroświeckie i niedostosowane do dzisiejszych norm, dlatego jeżeli chodzi o takową grę - da się z tego dobrze wywiązać, wystarczy dobry prawnik
--- Koniec cytatu ---
Po pierwsze gra jest za mało rozbudowana.......mówie o aspektach gdzie możemy zrobić coś nowego. W lineage 2 mamy w sumie trzy główne wątki. Rozwijać postać , odbijać zamki i tłuc co sie rusza. I jeszcze chciałbym zawrzeć po raz kolejny teze L2 jest dobrą grą ale są lepsze. Fakt WoW ma gorszy klimat i styl grafiki od L2 ale ma wiekszy swiat czego brakowało mi w tej produkcji.
I zadam pytanie...Wili ile grasz w L2 ? Miesiąc? Pogadamy za pare miesięcy :D Ale wpełni rozumiem twą wypowiedź wkońcu też byłem napalony do czasu upadku serwera Cedric.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej