Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Amulet Angara
Meterosexual:
Amulet Angara leży w jaskini tam gdzie w G1 idzie sie po kamień ogniskujący z Miltenem
Najlepiej go zdobyć kiedy Angar siedzi koło tej jaskini wteny nam pomaga
Farvan:
--- Cytat: Ankh-Morpork ---Misz szkielety sprawiły dużą trudność... Ciągle zabijały, jak ni mnie, to Angara, jakiś on troche słaby w G2. tyle ze u mnie był taki problem, że jeszcze nie było angara, w pobliżu tego kręgu... nie wiem, nieraz jest , nieraz go nie ma. Czy ktos wie, czy to jest błąd gry, czy to tak specjalnie, bo to troche dyprymujące.
pzdr. i uszanowanie-Ankh-Morpork
--- Koniec cytatu ---
Dzieje się to na takiej podstawie ( z mojego doświadczenia w grze). Jeżeli jest I,II lub III rodział Cor Angar stoji przy krypcie ,a jeżeli pójdziemy w 4, bądż w 5 rodziale Angar bedzie stał w Zamku.
Meterosexual niewiem czy zauważyłeś odpowiedź była już oddana bardziej rozbudowana od twojej zanim dodasz posta przeczytaj poprzednie posty a nie spamujesz. Zauważyłem że to już nie pierwszy raz. Bardzo mnie to denerwuje
Ankh-Morpork:
Farvan, dziękuje za teorie, doceniam to,ale niestety jest raczej błędna, z tego co ja wiem. Wykonuje ta misje ZAWSZE w 4 rozdziale, a on raz jest, a raz go nie ma... Nie wiem, dlaczego, dalej kwestia nie jest rowiązana :(
I racja, najpierw siedzi w zamku, a później ucieka, i go nie ma. Nie wiem, może poszedł załatwic swoje potrzeby gdzies dalej, czy co, ale go tam nie ma.
pzdr.-Ankh-Morpork
aha, i dzieki za starania w mojej sprawie
Nawigacja
Idź do wersji pełnej