Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Amulet Angara

(1/2) > >>

Masmen:
Wie ktos z was gdzie lezy moze amulet Angara??
Tego kolesia z Sekty co w zamku siedzi w GII

MooN:
Może pamiętasz, jęsli grałeś w Gothica 1. Gdzie jest grobowiedz z kamieniem ogniskującym i mnóstwem ożywieńców. Tam, gdzie się tobi zadanie z Miltenem. Jest tam w skrzyni bodajże. Ale uważaj. Jest w nim mnóstwo szkieletów i szkielet-mag.

Revagus:
http://img164.imageshack.us/my.php?image=normaldolinatz5.jpg
Mniej więcej chyba tam ale jak bys miał problemy z trafieniem to jak idziesz do lodowego smoka jest taka ścieżka w górę idź i napotkasz tam takie skały i będzie taka 1 po środku wejdź tam będą szkielety i szkielet-mag jak go zabijamy on posiada Amulet Angara następnie idzemy do angara wybieramy opcje "Znalazłem Amulet" i koniec questu.

Enzo:
Amulet Angara leży nieopodal kamiennego grobowca. Tylko uważaj. Mieszka tam banda szkieletów i jeden Duch-Mag. Rozpraw się z nimi i oddaj amulet Angarowi.  

Ankh-Morpork:
Misz szkielety sprawiły dużą trudność... Ciągle zabijały, jak ni mnie, to Angara, jakiś on troche słaby w G2. tyle ze u mnie był taki problem, że jeszcze nie było angara, w pobliżu tego kręgu... nie wiem, nieraz jest , nieraz go nie ma. Czy ktos wie, czy to jest błąd gry, czy to tak specjalnie, bo to troche dyprymujące.
pzdr. i uszanowanie-Ankh-Morpork

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej