Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Najlepszy koszykarz

<< < (2/5) > >>

Rotten:
Oj przypomniały się czasy kiedy się miało świra na punkcie koszykówki :P oczywiście zagłosowałem na Kobe...  oprócz jego wsadów których nikt inny nie umie.... świetnie rzuca za trzy i to robi go dość mocnym zawodnikiem.

Khaleb:

--- Cytuj ---oprócz jego wsadów których nikt inny nie umie....
--- Koniec cytatu ---

Wiesz co to jest slum dunk contest? Chyba nie, bo gdybyś raz w życiu to zobaczył, to byś wiedział, że nie tylko on potrafi robić wsady takie jak on. Jeśli chcesz jakiś dobry przykład, to możesz ściągnąć sobie mixtapy And1. Zobaczysz, co inni potrafią w porównaniu do niego.

Rotten:
Owszem wiem co to jest SDC. Pamietam jedynie że Kobe wygrał w 97 a potem to już nie wiem. I jeżeli wiązałbyś trochę fakty... i troszeczke pomyślał to byśzrozumiał że nie chodzi mi o jakies głupie zawody w robieniu wsadów gdzie nikogo nie ma pod koszem i masz całą połowę na rozbieg.... owszem czasem Carter i Mcgrady i reszta potrafią zrobić coś niemożliwego... ale wg mnie głównie Kobe się wyróżnia.

A i pomyśl jak piszemy o najlepszym koszykarzu. mamy dostępnych tylko takich z NBA to po co wciskasz w to AND1 ?

Crisis:
Nigdy aż tak bardzo nie przepadałem za koszykówką, ale jeden zawodników zawsze mi imponował i oglądałem mecze w telewizji, żeby oglądać jego grę. Chodzi mi o Michaela Jordana, którego niestety nie widać na boisku już. Najlepszy koszykarz w historii NBA jak dla mnie to jest. Kiedyś czytałem wywiady z różnymi koszykarzami i trenerami z NBA, wszyscy mówili jedno, że MJ jest królem. Jordan to legenda i to przyznać trzeba, zawsze trafiał z każdej praktycznie pozycji i jak wyglądało samo trafienie? Czysty rzut! Zero obręcz czy od tablicy, praktycznie każdy jego rzut był w dziesiątkę. Był koszykarzem kompletnym, celnie rzucał, dobrze podawał, niewiarygodnie dryblował, zbierał piłki spod kosza, czasem blokował. Dla mnie najlepszym koszykarzem zawsze będzie Michael Jordan. Poza MJ bardzo lubię Kobe Bryant'a.

Pozdrawiam.

Khaleb:
Zobacz sobie mecz koszykówki i powiedz mi jak często widzisz tam wsady typu 360 stopni? Według mnie tylko czymś takim mogą się wyróżnić z tłumu gracze NBA.

--- Cytuj ---A i pomyśl jak piszemy o najlepszym koszykarzu. mamy dostępnych tylko takich z NBA to po co wciskasz w to AND1 ?
--- Koniec cytatu ---

Chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Najlepszy koszykarz na świecie. Nikt nie mówił, że tylko z NBA.

--- Cytuj ---Istnieje podobny temat, lecz z najlepszymi piłkarzami na świecie. Więc ja, jako fan koszykówki, postanowiłem się Was zapytać, kto jest najlepszym koszykarzem na świecie, według Waszej opinii.
--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej