Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Montera - gdzie dowódca?
szczotex:
--- Cytat: .:KERTH:. ---nie nie masz szans. najpierw musisz mieć reputacje z misji, i porozmawiać z orkowym-dowódcą, varakiem. inaczej miasta odbić się nie da.
PZDR.:KERTH:.
--- Koniec cytatu ---
Eh co ty mówisz miasta mozna odbijać odrazu jak sie do nich wejdzie wystarczy zabić jednego orka albo najemnika i zaczyna sie rewolucja... wiem to z autopsjii i nie wciskaj kitu kerth że się nieda.
Tiw:
--- Cytat: Ventas ---Witam wszystkich na forum:]: mam problem - nie moge znalezc dowodcy orkow w Monterze myslalem,ze jest w zamku w pomieszczeniu z tronem, ale go nie widze. Przeszukalem caly zamek i nic nie wiem czy to jakis blad czy zle szukam? Jesli blad to czy mozna wyzwolic miasto nie zabijajac Vareka (czy jak mu tam xD?) i czy nie ma on czegos niezbednego do zakonczenia gry?
--- Koniec cytatu ---
A masz zainstalowane patche?
Jeżeli nie to zinstaluj, i spróbuj ponownie. Link do patchy
Ventas:
zainstalowalem, ale nie pomaga:/ mam nadzieje,ze nie brakuje kogos jeszcze xD hehe dziekuje za pomoc:) skoro Varek nie jest wazny, powinien uciec, gdy zostanie w miescie sam;] mam nadzieje xD
szczotex:
--- Cytat: Ventas ---zainstalowalem, ale nie pomaga:/ mam nadzieje,ze nie brakuje kogos jeszcze xD hehe dziekuje za pomoc:) skoro Varek nie jest wazny, powinien uciec, gdy zostanie w miescie sam;] mam nadzieje xD
--- Koniec cytatu ---
Ucieknie ucieknie nie martw sie, widze że Kerth namieszał ci w głowie.
PZDR szczotex
Metfan:
Mam do Was pytanie. Jak właściwie powinno wyglądać oswobodzenie Montery? Bo poszedłem do tego buntownika (wtyczki w Monterze) no i mu mówie, że gadałem z Varekiem, a on na to, że powiadomi innych. Wszystko ok, tylko że nikt nie przyszedł i musiałem użyć goda. A po zabiciu Marika dostałem kilka razy exp. Jakiś bug czy co?
Mam patche jakby co.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej